Vatandaslar Büyüksehir Ve Kusadasi Belediyesi Ekiplerine Tesekkür Etti

Kusadasi’nda vatandaslar, Kurban Bayrami’nda yasanan yogunluktan dolayi Karaova Mahallesi’nde bulunan ZITUR Sitesi önündeki atik su hattinda olusan arizaya aninda müdahale eden ASKI ve Kusadasi Belediyesi ekiplerine tesekkür etti.

Vatandaslar Büyüksehir Ve Kusadasi Belediyesi Ekiplerine Tesekkür Etti


Kurban Bayrami tatili nedeniyle nüfusu 1 milyonu asan Türkiye’nin turizm baskenti Kusadasi’nda, Karaova Mahallesi’nde bulunan ZITUR Sitesi’nin önünden geçen kanalizasyon hattinda patlak olustu. Aydin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) ile Kusadasi Belediyesi ekipleri aninda bölgeye ulasarak yasanan olumsuzluga müdahale etti. Arizanin kisa sürede giderilmesi vatandaslar tarafindan büyük bir memnuniyet ve takdirle karsilandi. Yapilan incelemede, patlagin 15 yil önce dösenen borularda gerçeklestigi, kullanilan malzemenin nüfus yogunlugunu kaldiramayacak nitelikte oldugu belirlendi.

Karaova Mahallesi’ndeki ZITUR Sitesi Baskani Tülin Ünsalan, “ASKI ve Kusadasi Belediyesi ekipleri yasanan ariza çok hizli müdahale etti. Ekipler haber vermemizin ardindan 10 dakika gibi bir sürede hemen buraya geldi. Kendilerine çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Site sakini Hüseyin Tonay ise “Kusadasi, 9 günlük Kurban Bayrami’nda tatilci akinina ugradi. Bu tür arizalarin yasanmasi normal. Aydin Büyüksehir Belediyesi ile Kusadasi Belediyesi ekipleri meydana gelen arizayi aninda çözdü” diye konustu.

Kaynak: İHA