Fatih'te Psikolojik Sorunlari Olan Kisi Kendi Evini Atese Verdi

Fatih’te psikolojik sorunlari oldugu iddia edilen bir kisi, kendi evini atese verdi. Yangini söndürmeye gelen itfaiye ekiplerine kizan sahis daha sonra çatiya çikarak kiremitleri sokaga firlattigi o anlar bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasi ile kaydedildi.

Fatih'te Psikolojik Sorunlari Olan Kisi Kendi Evini Atese Verdi
Olay, saat 18:00 siralarinda Fatih Nisanca Mahallesi Molla Tasi Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunlari oldugu iddia edilen bir kisi, henüz belirlenemeyen bir nedenle yasadigi evi atese verdi. Binadan dumanlarin yükseldigini gören vatandaslar durumu polis, itfaiye ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale edecegi esnada sahis çatiya çikti. Itfaiye ekiplerinin müdahale etmesini istemeyen sahis ekiplere kiremit firlatti. Polis ekipleri tarafindan bir süre sonra ikna edilen sahis çatindan indirilerek gözaltina alindi. Binadaki yangin itfaiye tarafindan kontrol altina alindi.

Psikolojik sorunlari oldugu iddia edilen kisinin itfaiye ekiplerine kizarak çatiya çikmasi ve çatida bulunan kiremitleri sokaga atmasi ise bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasi ile kaydedildi.

Yapilan müdahalelerin ardindan yangin tamamen söndürülürken, sokakta yasanan panik sona erdi.
Kaynak: İHA