Sultangazili Çocuklar Bayramda Eglenceye Doyuyor

Sultangazi’de dev bir lunaparki andiran ücretsiz aktivite alaninda, çocuklar Kurban Bayrami boyunca keyifli vakit geçirdi. 16 oyun parkurundan olusan alanda binlerce çocuk dolasiya eglenirken, o anlar drone ile havadan görüntülendi.

Sultangazili Çocuklar Bayramda Eglenceye Doyuyor
Sultangazi’de, Kurban Bayrami’nda çocuklari birbirinden renkli ve güzel aktivitelerle bulustu. Atatürk Bulvari’ndaki Ramazan Etkinlik Alani’na kurulan dev bir lunaparki andiran ücretsiz aktivite alani çocuklarin, güvenli bir sekilde neseli ve keyifli anlar geçirmesi için dizayn edildi. Aktivite alaninda Rodeo Makinesi, Denge Simülatörü, Tirmanma Duvari vb. birçok aktiviteler yer aliyor. Aktivite alaninda ayrica çocuklara, Sultangazi Belediyesi tarafindan popcorn ve pamuk sekeri de ikram edildi. Binlerce çocuk 16 oyun parkurundan olusan yerde doyasiya eglendi. Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun ve esi Tugba Dursun miniklerin yogun sevgisiyle karsilandi. Miniklerin eglendikleri o an havadan görüntülendi. Bayramin ikinci günü baslayan aktivitelere Sultangazili çocuklar üç gün boyunca ücretsiz olarak katilabilecek.

“Çocuklarimiz için 16 ayri oyun grubuyla buradayiz”

Bütün biletlerin ücretsiz oldugunu belirten Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun, “Bugün Sultangazi’de çok güzel bir bayrami yasiyoruz. Tatile gidemeyen özellikle çocuklarimizi ve aileleri güzel bir etkinlik alaninda çocuklari eglendirecegimiz güzel bir mekanda agirlamak istedik. Çocuklarimiz için 16 ayri oyun grubuyla buradayiz. Saat 14.00 ve 20.00’ye kadar devam eden bir parkurumuz var. Bu parkurda her alanimizda 5 oyun grubunda oynayabilecekleri biletler veriyoruz. Bütün biletlerimiz ücretsiz. Herkes ailesiyle gelip gönlünce egleniyor. Trambollerimiz, sanal gerçeklik alanlarimiz, mini survivorlarimiz, futbol topuyla ilgili çesitli programlarimiz, kaydirmalarimizla, Hacivat ve Karagöz alanlariyla çok güzel bir mekan oldu” dedi.



“3 bin 500 tane güzel çocugumuzu burada agirladik”

Çocuklarin mutlulugunu gözlerinde hissettigini anlatan Baskan Dursun, “2 gün içerisinde yaklasik 3 bin 500 tane güzel çocugumuzu burada agirladik. Mutlu ve huzurlu olmalari Sultangazi’nin güzelligiyle bulusmalari bizim için oldukça önemli. Biz her seyi çocuklar için diyoruz. Onlar bizim gelecegimiz. Aileleriyle mutlu olmalari için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Bugünde burada çocuklarimizin mutlulugunu gözlerinde hissettik. Sultangazi disinda baska ilçeden gelmek isteyenler varsa herkesi burada agirlamak istiyoruz. Bu aksam 22:00’a kadar devam edecek. Çocuklar mutlu oldukça dünya da mutlu olur diyoruz. Onlar mutlu oldukça bizde mutlu oluyoruz. Kurban Bayrami’ndayiz. Bütün ailelerimizi tebrik ediyorum. Nice bayramlarda mutlulukla huzurla bulusalim” ifadelerini kullandi.

“Baskana tesekkür ediyorum”

Eglendigini anlatan 12 yasindaki Muhammet Emre Dündar, “Arkadasimla geldim. Tabu oynadim, sonra kaydiraga çiktim. Maç yaptim ve çok seye bindim. Egleniyoruz burayi arkadasim söyledi.

Biz de hemen geldik. Baskana tesekkür ediyorum. Bizi çok eglendirdi bayrami kutlu olsun” diye konustu.



“Çok egleniyorum ve çok güzel”

Ücretsiz oldugunu duyunca geldigini ifade eden Evin Tarhan, “Çok egleniyorum çok güzel bir de transformes olana bindim. Simdi birkaç seye daha binecegim. Daha önce binmedigim oyunlara bindim. Çok mutluyum, ücretsiz oldugunu duyunca kosa kosa geldim. Buraya amcam ve kardesimle geldim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA