Sahilde Vatandaslarin Dalginligindan Faydalandilar, Polisin Hizindan Kaçamadilar

Antalya’da sahilde denize giren vatandaslarin dalginligindan faydalanarak 3 kisinin cep telefonunun ve 1 kisinin çantasini çalan 4 genç, saklandiklari kayalik alan içerisinde Yunus Polisi ekipleri tarafindan kiskivrak yakalandi. Yakalanan geçlerin gösterdikleri yerde yapilan aramada 3 cep telefonu ve çanta bulundu. Çanta ve cep telefonlari sahiplerine teslim edilirken, sahislar gözaltina alindi.

Sahilde Vatandaslarin Dalginligindan Faydalandilar, Polisin Hizindan Kaçamadilar
Olay, Muratpasa ilçesi Beach Park sahil kisminda saat 17.30 sularinda gerçeklesti. Edinilen bilgiye göre, sahilde güneslenen vatandaslar, 4 sahsin vatandaslara ait telefonlari aldigini gördü. Durumun farkina varan Ahmet Kiliç, Emre Öztürk, Yusuf Bengi, Arda Tüfekçioglu, bir yandan sahislari kovalarken bir yandan da durum 112 Acil Çagri Merkezine bildirildi.

Ihbarin ardindan bölgeye çok sayida Yunus Polisi ekibi sevk edildi. Ekipler öncelikle olarak sahilin giris ve çikisinda eskaller üzerinde arastirma yapti.

Bu sirada gençlerden birisi kaçan 4 sahsin seyir terasi altinda bulunan kayalik alana kaçtigini bildirdi. Ekipler gençlerin gösterdigi alanda yaptiklari arastirmada O.O. (19), E.A. (16), S.A. (17), Y.T.’yi (17) orman içerisinde gizlenirken buldu. Polis ekipleri tarafindan kelepçelenen gençler önce suçlamalari reddetti. Bunun üzerine bölgeye gençlerin telefonlari aldigini gören diger vatandaslar da geldi. Gençler bir süre sonra polis ekiplerine çaldiklari bir çantayi ve poset içerisinde 2 cep telefonunu attiklari yeri gösterdi.

Kayalik alanda gösterilen alanda yapilan aramada içerisinde bir cep telefonu, cüzdan, ve bir miktar para bulunan çanta ve poset içerisinde 2 cep telefonu bulundu. Ekiplerin yaptiklari inceleme sonucunda çantanin ve telefonlarin sahiplerine ulasildi. Cep telefonlari ve çanta sahiplerine teslim edildi. Gençlerin çaldigi iddia edilen 2 cep telefonu ise bulunamadi.

4 genç polis ekipleri tarafindan gözaltina alinarak ifadeleri alinmak üzere polis merkezine götürüldü.

Cep telefonu çalinan Emre Öztürk, "Biz suyun içindeydik. Sonradan fark ettik. Kostuk yakalayamadik. Cep telefonumuz, cüzdanimiz, paramiz hepsi gitti" dedi.

Kaynak: İHA