(Özel) Bu Tarladaki Meyve Ve Sebzeler Herkese Bedava

Bursa’da genç muhtar, tarlasindaki meyve ve sebzeleri yoldan geçen herkese ücretsiz dagitiyor.

(Özel) Bu Tarladaki Meyve Ve Sebzeler Herkese Bedava
Harmancik ilçesinin Ishaklar köyünün muhtari Emre Oruç, Bursa’nin en genç muhtari. Genç muhtar köyüne hizmet etmek için var gücüyle çalisiyor. Köyüne çok sayida hizmet götüren genç muhtar, köyünden gelip geçen vatandaslara da hizmet vermeye basladi.

Köyde bulunan tarlasina çok sayida meyve ve sebze dikti. Tarlaya diktigi bu meyveleri herkese bedava olarak veriyor. Muhtar, tarlasina, "Burada her sey bedava yazisi" asti. Yoldan geçen misafir ve köylüler tarlaya girerek muhtarin ekip büyüttügü meyve ve sebzelerden istedikleri kadar yiyebiliyor. Vatandaslar, meyve agaçlarindan istedikleri gibi meyve kopartip afiyetle yiyip para ödemeden yollarina devam ediyor.

Bursa’nin en genç muhtarlarindan biri oldugunu ifade eden Emre Oruç, "22 yasinda muhtar seçildim. 2,5 yildir muhtarlik yapiyorum. Köyümüze elimizden geldigince hizmet yapiyoruz. Köyün olan tarlayi bu yil ben ektim. Çesitli meyveler ve sebzeler yetistirdigim bu tarlayi herkese ücretsiz olarak açtim. Bu tarlada yetistirdigim meyve ve sebzeleri herkes ücretsiz yiyebilir. Yoldan geçen vatandaslar yaziyi görüp tarlaya girerek ücretsiz meyve ve sebze yiyor. Bize hayir dua etmeleri kâfi. Bu hizmet ben muhtar oldugum müddetçe devam edecek" dedi.

Tarlaya girip meyve ve sebze toplayan vatandaslar, "Buradan geçiyorduk. Bedava yazisini gördük, tarlaya girip meyve ve sebze topladik. Hiç para vermeden yolumuza devam edecegiz. Bu hizmeti yapan muhtardan Allan razi olsun" seklinde konustu.

Kaynak: İHA