Minik Müzisyenlerden Çevrimiçi Konser

Yasar Üniversitesi Sürekli Egitim Merkezi (YÜSEM) Müzik Akademisinin küçük ögrencileri, çevrimiçi olarak konser verdi. Müzik Akademisinde piyano ve keman egitimi alan 21 ögrenci tarafindan gerçeklestirilen konser büyük begeni kazandi.

Minik Müzisyenlerden Çevrimiçi Konser
Bugüne kadar piyanodan kompozisyona ulusal ve uluslararasi yarismalarda onlarca derece kazanan basarili ögrenciler yetistiren Yasar Üniversitesi Sürekli Egitim Merkezi Müzik Akademisi, Covid-19 salgini nedeniyle egitimlerini uzaktan sürdürmeye devam ediyor. Çevrimiçi ögrenme ortami sayesinde egitmenleriyle bire bir ders yapma ve bilgi paylasiminda bulunma imkâni bulan ögrenciler, egitim yili sonu konseri ile de becerilerini bir kez daha ortaya koydu.

Konser heyecani

Salginin zor kosullarina karsin uzaktan egitim ile egitimlerine devam eden ögrencileri, her yil yasadiklari konser heyecanindan mahrum birakmamak adina çevrimiçi konser düzenlediklerini belirten YÜSEM yetkilileri, “Ögrencilerimiz egitmenleri ile birlikte belirledikleri eserlere çalisti. Tamamen konser kurallarina uyarak; konsere uygun giyinen ve izleyicisini selamlayarak performans sergileyen ögrenciler, büyük begeni kazandi. Müzikseverler konseri https://tv.yasar.edu.tr/yusem-muzik-akademisi-bahar-konseri/ adresinden izleyebilir” dedi.

Kaynak: İHA