Baskan Büyükkiliç'tan Ilçe Ilçe Bayram Ziyareti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Milletvekili Ismail Emrah Karayel ile birlikte Akkisla, Sarioglan, Felahiye ve Özvatan ilçelerini ziyaret ederek, ilçe teskilatlari, esnaflar ve vatandaslarla bayramlasti.

Baskan Büyükkiliç'tan Ilçe Ilçe Bayram Ziyareti
Ilk olarak Akkisla ilçesine giden Baskan Büyükkiliç, burada gerçeklesen bayramlasma programinda konusmasina, geçtigimiz günlerde hayatini kaybeden Akkisla Belediye Baskani Ayhan Arslan’in babasi Mustafa Arslan’a rahmet ve Baskan Arslan’a bassagligi dileyerek basladi.

Büyükkiliç, bir doktor olarak asi tavsiyesini burada da yineleyerek, “Tedbirleri almak suretiyle sizlerle bir arada olmaya, yüz yüze olarak görüsmeye Mevla’m firsat verdigi için sükrediyoruz. Dört bayramdir yüz yüze bayramlasma yapamadik. Bu bir kazanim, bu kazanimi kaybetmek de, sürdürmek de bizim elimizde. Bir doktor olarak sizlerden istegimiz mutlaka asilarinizi yaptirin. Devletimize, kurum ve kuruluslarimiza güvenimiz tam. Asisini yaptiran bir doktor olarak mutlaka asimizi yaptirmaliyiz, ihmal etmemeliyiz” dedi.

El ele, gönül gönüle bir aile anlayisi içerisinde hizmet ettiklerini vurgulayan Baskan Büyükkiliç, “Egitimli, donanimli olacagiz, çocuklarimizi iyi noktalarda yetistirmeye gayret edecegiz. Bizler de yerel yöneticiler olarak üzerimize düseni yapacagiz, sizin beklentinize cevap verecegiz. Geciktirdigimiz olur ama yapmadigimiz olmaz, her türlü konuda sizin elinizden tutup yaninizda yer alip, istediklerinizi hayata geçirmek bizim asli görevimiz. Biz AK Parti teskilati olarak el ele, gönül gönüle bir aile anlayisi içerisinde hizmet ediyoruz. Bir kardesiniz olarak birbirimize nezaket kurallari çerçevesinde isteklerimizi söylemeliyiz” diye konustu.

Büyükkiliç, AK Parti ilçe teskilati ile bayramlasma törenin ardindan MHP ilçe teskilatini da bayram ziyaretinde bulundu. Baskan Arslan’a taziye ziyaretinde bulunarak, Arslan ailesine bas sagligi dileklerini ileten Büyükkiliç, Akkisla’nin ardindan sirasiyla ziyaret ettigi Sarioglan, Felahiye ve Özvatan ilçelerinde, ilçe teskilatlari ile de bayramlasti.

Baskan Büyükkiliç, Sarioglan’da bayramlasma töreninde yaptigi konusmada, 2022-2023 sürecinde Sarioglan, Felahiye, Özvatan ve Akkisla’da ilçe sakinlerinin dogalgaz beklentisinin hayata geçecegini ifade etti.

Büyükkiliç, Sarioglan’da yatirimlarin devam ettigini belirterek, “Allah birligimizi, beraberligimizi bozmasin. Ay yildizli Türk bayragimiza, vatanimiza, milletimize, devletimize, dinimize bagli olma duygularini, düsüncelerini elimizden almasin” seklinde konustu.

Akkisla, Sarioglan, Felahiye ve Özvatan’da esnaf ve vatandaslarla da sohbet edip, bayramlarini kutlayan Büyükkiliç, ilçe sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi. Baskan Büyükkiliç’in ilçe bayramlasma ziyaretlerine AK Parti Kayseri Milletvekili Ismail Emrah Karayel ve Genel Sekreter Yardimcisi Bayar Özsoy da eslik etti.
Kaynak: İHA