Alkollü Sürücü Park Halindeki 5 Otomobile Çarpti, O Anlar Kamerada

Kagithane’de gece saatlerinde hizli sekilde araç kullanan otomobil sürücüsü cadde üzerinde bulunan 5 otomobile çarptiktan sonra durabildi. Alkollü sürücü ve araçta bulunan bir yolcu kazayi hafif siyriklarla atlatirken kaza ani güvenlik kamerasina yansidi.

Alkollü Sürücü Park Halindeki 5 Otomobile Çarpti, O Anlar Kamerada
Olay, saat 01:30 siralarinda Kagithane Seyrantepe Mahallesi Altinay Caddesi üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, alkollü sürücü Murat T. yönetimindeki 34 EFY 353 plakali otomobil, cadde üzerinde hizli sekilde seyir halindeyken park halindeki 5 otomobile çarpti. Sürücü Murat T. ve yaninda bulunan Canan B. kazayi ufak siyriklarla atlatirken kaza sonrasi cadde üzerindeki 5 otomobil ve kazaya karisan araçta maddi hasar meydana geldi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi.

Kaza ani güvenlik kamerasinda

5 otomobilin zarar gördügü kaza cadde üzerinde bulunan bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde alkollü sürücünün yönetimindeki otomobilin hizli sekilde seyir halindeyken park halindeki minibüse vurduktan sonra ters istikamete döndügü görülüyor.

Polis ekipleri kazada hafif sekilde yaralanan Canan B.’ye olay yerinde müdahale etti. Otomobil sürücüsü ise polis ekipleri tarafindan ifadesi alinmak üzere gözaltina alindi.

(Muhammet Emin Arslan - Abdullah Altunbas /IHA)
Kaynak: İHA