Sultangazi'de Çocuklara Bayram Sürprizi

Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun, pandemi döneminde evlerde sikilan çocuklara bir bayram sürprizi yapti. Atatürk Bulvari Ramazan Etkinlik Alani’nda düzenlenen Bayram Senligi’nde çocuklar dev kaydiraktan super jumpera birçok etkinlikle bulusuyor, gönüllerince egleniyor.

Sultangazi'de Çocuklara Bayram Sürprizi
Pandemi tedbirlerinin olumlu sonuç vermesiyle Sultangazi Belediyesi, bu Kurban Bayrami’nda çocuklara güzel bir sürpriz hazirladi. Atatürk Bulvari Ramazan Etkinlik Alani’nda düzenledigi senlikte birbirinden eglenceli etkinlikler çocuklari bekliyor. Tamamen ücretsiz olan etkinliklerde çocuklar gönüllerince egleniyor, bayramin coskusunu yasiyor. Bayramin ikinci günü baslayan senlik, bayramin son gününe kadar, üç gün boyunca, 14.00-22.00 saatleri arasinda devam edecek. Senlige giriste ziyaretçilerin kimlik numaralari ile yapilan kontrollerin ardindan korona virüs süphesi tasimayanlar içeri aliniyor. Ziyaretçiler giriste aldiklari ücretsiz biletlerle diledikleri etkinlige katilabiliyor. Senlikte çocuklari on bes farkli etkinlik bekliyor,

Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun “Çok sükür pandemiyi atlatiyoruz. Artik daha fazla bir araya gelecegiz; tedbirleri elden birakmadan, birbirinden güzel etkinliklerimizde tüm çocuklarimizla, gençlerimizle, komsularimizla bir araya gelmenin tadini çikaracagiz” diyerek yeni etkinliklerin müjdesini verdi.
Kaynak: İHA