Istanbullular, Kurban Bayrami'nin Üçüncü Gününde Sahil, Park Ve Bahçelerde Vakit Geçiriyor

Açik havayi tercih edenler nedeniyle Sariyer ve Besiktas sahilleri ile Sisli Maçka Parki'nda yogunluk meydana geldi.

Istanbullular, Kurban Bayrami'nin üçüncü gününde sahil, park ve bahçelerde zaman geçirmeyi tercih etti.

Bayram günlerinde Istanbul'da kalan vatandaslar, sehir disina seyahat edenler nedeniyle sakin olan kentin tadini çikardi.

Bayramin üçüncü gününde Üsküdar Sahili'ne gelen vatandaslarin bazilari balik tuttu, bazilari ise serinlemek için denize girdi.

Ümraniye Millet Bahçesi'nde sabahin erken saatlerinden itibaren yogunluk oldugu gözlendi. Birçok vatandas, mesire alaninda kahvalti yapti. Ögle saatlerinde mangal bölümünün açilmasiyla siraya giren bazi vatandaslar, yanlarinda getirdikleri etleri pisirdi.

Açik havada vakit geçirmek isteyenler nedeniyle Sariyer ve Besiktas sahilleri ile Sisli'deki Maçka Parki'nda yogunluk olustu.

Bakirköy ve Zeytinburnu'nda da vatandaslar sahillere akin atti. Bazi vatandaslarin piknik yaptigi, bazilarinin ise denize girdigi görüldü. Kartal, Maltepe ve Pendik sahillerinin ise sakin oldugu gözlendi.

- Trafik yogunlugu yüzde 17

Bu arada, D100 Karayolu ve Tem Otoyolu'nda sakinlik hakimken sahil kesimlerinde trafik yogunlugu yasandi. IBB'nin Cep Trafik uygulamasina göre yogunluk saat 13.22 itibariyla yüzde 17 olarak kaydedildi.

Kaynak: AA