MHP Heyeti DSP, BBP, Yeniden Refah Partisi Ve Saadet Partisi Heyetleri Ile Video Konferans Araciligiyla Bayramlasti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti DSP, BBP, Yeniden Refah Partisi ve Saadet Partisi heyetleri ile Kovid-19 salgini nedeniyle video konferans araciligiyla bayramlasti.

MHP'de ilk bayramlasma DSP heyeti ile gerçeklestirildi.

Genel Baskan Yardimcisi Mevlüt Karakaya MYK üyesi Necmi Yildirim ve Genel Baskan Danismani Merve Menekse yer aldi.

DSP heyetinde ise Genel Baskan Yardimcisi Dilara Tambova, Örgüt Kurulu Baskan Yardimcisi Hikmet Aydemir, Mali Isler Baskan Yardimcisi Sevinç Erencan bulundu.

Karakaya, DSP Genel Baskani Önder Aksakal, parti teskilati ve camiasinin Kurban Bayrami'ni MHP adina tebrik etti, nice bayramlari birlikte kutlamayi temenni etti.

Tambova da Kovid-19 salgininin halen öncelikli konular arasinda yer aldigini oldugunu söyledi. Kurban Bayrami'nin Kibris Baris Harekati'nin yil dönümüne denk geldigini aktaran Tambova, "Çifte bayram oldu. Insallah önümüzdeki bayramlara daha güzel sekilde erisiriz. Temennimiz ortak." ifadelerini kullandi.

Karakaya da sohbet sirasinda DSP'nin Kurucu Genel Baskani Bülent Ecevit'i katildigi toplantilar vesilesiyle tanima firsati buldugunu vurgulayarak "Ecevit'in yurtsever oldugunu söylemeye gerek yok. Bugüne kadar yasami ve davranisiyla ülke menfaatleriyle kendisi bunu göstermistir." dedi.

- BBP ile bayramlasma

BBP'nin MHP ile bayramlasma heyetinde Genel Sekreter Üzeyir Tunç, Genel Baskan Yardimcisi Tevfik Eren ve Kadin Kollarindan Sorumlu MKYK üyesi Dilek Keskin yer aldi.

Tunç, BBP olarak MHP'nin bayramini tebrik etti.

Video konferans araciligiyla partiler arasi 4. kez bayramlasma yapildigina isaret eden Karakaya, "Insallah önümüzdeki dönemde ilk bayramda kabul ve ziyaret heyetlerimizle birliklerimizi ziyarete ederek görevlerimizi yerine getirmis olacagiz. Bayramin insanlik için hayirlara vesile olmasini temenni ediyoruz." seklinde konustu.

- Yeniden Refah Partisi ile bayramlasma

Yeniden Refah Partisi'nin MHP ile bayramlasma heyetinde Genel Baskan Yardimcisi Dogan Bekin, MKYK Üyesi Fatih Ugurlu, Kadin Kollari Ekonomik ve Sosyal Isler Baskani Aynur Yangaz, Gençlik Kollari Baskani Melih Güler hazir bulundu.

Karakaya, Yeniden Refah Partisi heyetinin bayramini tebrik etti ve yüz yüze bayramlasmanin gerçeklesecegi günlere bir an önce kavusmayi temenni etti.

Bekin de MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli ve MHP camiasinin bayramini kutladi.

- Saadet Partisi heyetiyle bayramlasma

MHP heyeti, daha sonra Genel Baskan yardimcilari Cafer Günes, Mustafa Kaya ve Bülent Kaya'dan olusan Saadet Partisi heyetiyle bayramlasti.

Karakaya, salginin etkisinin azalmaya basladigini belirterek "Süreci iyi yönettik diye düsünüyoruz ama arzumuz, dilegimiz, niyazimiz odur ki önümüzdeki bayramlarda geleneksel ortamlarda dini görev ve vecibelerimizi yerine getiririz." dedi.

Saadet Partili Günes, 20 Temmuz'un hem Kurban Bayrami'nin birinci günü hem Kibris Baris Harekati'nin yil dönümü hem de partilerinin kurulus yil dönümü olduguna dikkati çekti.

Kaynak: AA