Sisli'de Turistleri Soyan Taksici Yakalandi

Sisli’de yabanci uyruklu sahislari hedefine alarak para ve telefonlarini çalan ticari taksi sürücüsü Sisli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan yakalanarak gözaltina alindi. Taksicinin turistlerle arasinda yasananlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

Sisli'de Turistleri Soyan Taksici Yakalandi
Olay, geçtigimiz günlerde Sisli’de yasandi. Edinilen bilgiye göre, farkli zamanlarda M.D. ve I.M.P. isimli yabanci uyruklu turistleri hedefine alan ticari taksi sürücü, turistlerden 350 EURO, Bin TL ve cep telefonu çalarak kaçti. Farkli zamanlarda yasanan olaylar sonrasinda soyulduklarini anlayan turistler, Sisli Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne giderek suç duyurusunda bulundu.

Plakadan tespit edilen ticari taksi sürücüsü yakalandi

Turistlerin ihbari üzerine harekete geçerek, olayin yasandigi yerde güvenlik kamerasi görüntülerini inleyen Sisli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, ticari taksinin plakasini belirleyerek, sürücünün I.Ç. isimli sahis oldugunu tespit etti. Ekiplerin yaptigi çalismalar neticesinde sürücü I.Ç. yakalanarak polis merkezine götürüldü.

Taksiciyle turistlerin arasinda yasananlar kamerada

Sisli’de turistler ve taksici arasinda yasananlar güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, ticari taksi sürücüsünün bekledigi sirada turistlerin geldigi aracin bagajinin açildigi ve daha sonra tekrar açilip kapatildigi görülüyor.
Kaynak: İHA