Kayip Ecrin Evlerinden 2 Kilometre Uzaklikta Derenin Köprü Altinda Bulundu

Antalya’nin Serik ilçesinde ortadan kaybolan 2 yasindaki Ecrin Keskin’in cansiz bedenine ulasildi. Küçük çocugun cansiz bedeni hemen evlerinin önünden akan derenin 2 kilometre uzaginda bulunan köprünün altindan çikti. Aci haberi alarak olay yerine gelen baba ise ayakta durmakta zorlandi. Küçük kizin cansiz bedeni otopsi için morga götürüldü.

Kayip Ecrin Evlerinden 2 Kilometre Uzaklikta Derenin Köprü Altinda Bulundu
Serik ilçesine bagli Kadriye Mahallesi’nde dün saat 16.00 siralarinda meydana gelen olayda, çiftçilikle geçimini saglayan Ferhat ve Zübeyde Keskin çifti hastaneye giderken 4 çocuklarindan en küçügü olan 2 yasindaki Ecrin’i babaannesine birakti. Babaannesinin yanindan agabeyinin yanina gidecegini söyleyerek ayrilan minik kiz ortadan kayboldu. Durum 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirildi.

Ihbarin ardindan bugün bölgeye gelen çok sayida ekip arama çalismasina katildi.

Küçük kizin derenin içerisinde olma ihtimali üzerinde duran ekipler, bugün aksam saatlerinde tekrar derenin içerisinde bulunan suyu bosaltma çalismasi yapti. Çalismalarin sürdügü sirada küçük kizin cansiz bedeni evin 2 kilometre uzaginda bulunan köprünün altindan çikti. Ekipler tarafindan dere kenarina çikarilan küçük kizin cesedi, olay yeri ekipleri ve savcinin incelemesinin ardindan Antalya Adli Tip Morguna kaldirildi.

Aci haberi alarak olay yerine gelen baba Ferhat Keskin ise ayakta durmakta zorlandi. Gözü yasli babayi yakinlari güçlükle sakinlestirdi. Küçük kizi arama çalismalarina katilan Ali Dinçer, “Talep üzerine gelerek ben su bosaltma sistemi kurdum. Su azaldiktan sonra köprü altinda bulunan kapak açildi. Kapak açildiktan sonra çöplerin arasindan çocuk çikti. O an herkes üzüldü. Bagrismalar oldu” dedi.

Ali Sari ise, “Arama yapiyorduk. Isik tutuyordum. Arkadasimiz kapaklari kaldirin dedi.

Kaldirmamiz ile birlikte çocuk geldi” açiklamasini yapti.
Kaynak: İHA