Kale'de 100 Ögrenci Bayrami Sürprizle Karsiladi

DENIZLI – Denizli’de Kale Kaymakamligi ve Belediye Baskanligi tarafindan bayramda sevindirilen 100 ögrenci, sabah uyandiklarinda kapilarina kadar getirilen hediye bisikletleriyle karsilasti.

Kale'de 100 Ögrenci Bayrami Sürprizle Karsiladi
Kale Kaymakamligi, Belediye Baskanligi ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü, hayirseverlerin de katlisiyla gerçeklestirdigi bayram organizasyonunda ögrencileri sevindirdi. Kale Kaymakami Abdulkadir Sahin, Belediye Baskani Mehmet Salih Saginç ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Nurettin Tikim’in isimlerinin yazili oldugu “Bayramlar hatiralarimizdan silinmeyen ve bizi çocuklugumuza götüren en güzel günlerdir. Bugünün de çocuklarimizin hatiralarindan silinmemesi dileklerimle, Kurban Bayraminizi tebrik ederim” bayram tebrik kartlariyla süslenen 100 bisiklet, ilk ve ortaokul çagindaki ihtiyaç sahibi ögrencilerin evlerine kadar teslim edildi.

Kale Kaymakamligi ve Belediye Baskanliginin hayirsever katkilariyla temin ettigi bisikletler, pandemi kosullari göz önüne alinarak jandarma, polis ve belediye ekipleri tarafindan geceden isimleri önceden belirlenen ögrencilerin evlerine götürüldü. Sabah uyandiklarinda Kurban Bayrami hediyesi olarak kendilerine gönderilen bisikletlerle karsilasan ögrenciler, büyük sevinç yasadi.
Kaynak: İHA