Elazig'da Jandarmadan Bayramda Seker Ve Kolonyali Uygulama

Elazig’da bayramda da mesai yapan jandarma ekipleri, sürücülere seker ve kolonya ikram ederken, çocuklara da boyama kitabi hediye edip uygulama gerçeklestirdi.

Elazig'da Jandarmadan Bayramda Seker Ve Kolonyali Uygulama
Bayramda da vatandaslarin güvenli yolculuk yapmasi için mesai yapan Elazig Il Jandarma Komutanligina bagli ekipler, sehrin giris ve çikislarinda trafik uygulamasini sürdürdü. Jandarma ekipleri uygulamada hiz, emniyet kemeri, maske ve trafik tedbirlerine uyulup uyulmadigini kontrol ederek, sürücü ve yolculari uyardi. Sürücülere seker ve kolonya ikram eden ekipler, çocuklara da boyama kitabi ve çocuk dergisi hediye etti. Bunun yani sira ekipler tarafimda her sürücüye KADES ve trafik bilgilendirici brosürleri dagitildi. Il Jandarma Komutani Albay Ali Yildiz da sürücülerin bayramini kutlayarak trafik kurallarina dikkat etmeleri konusunda uyarilarda bulundu.

Uygulamanin çok içten oldugunu belirten sürücü Remzi Korkmaz, “Tatli bir sey, biz de sevindik. Istanbul’dan geliyoruz ve Bingöl’e gidiyoruz. Biz elimizden geldigince kemerimizi çikarmamaya ve hiz sinirini asmamaya çalisiyoruz. Kendim için olmasam bile çocuklarim için mecbur uyguluyoruz” dedi.

Kurallara uyduklarini aktaran sürücü Tuncay Bayram da “Kurallar bizim için herkesin uymasini tavsiye ediyoruz. Jandarma çok iyi çalisiyor, memnunuz” diye konustu.

Kaynak: İHA