AK Parti Grup Baskanvekili Turan, Bayram Namazini Lapseki'de Kildi Açiklamasi

'Istiyoruz ki ülkemizin dört bir tarafinda huzur olsun, ülkemizin dogusunda batisinda buradaki kardeslik ortami olsun. Bu ülke üzerinde hesabi olan, bu ülke üzerinde taseronluk görevi yapan kim varsa bu bayram sabahi hatirina, bu milletin hatirina Allah bunlara imkan vermesin. Dolayisiyla ülkemize, milletimize zeval vermesin'

AK Parti Grup Baskanvekili Bülent Turan, "Istiyoruz ki ülkemizin dört bir tarafinda huzur olsun, ülkemizin dogusunda batisinda buradaki kardeslik ortami olsun. Bu ülke üzerinde hesabi olan, bu ülke üzerinde taseronluk görevi yapan kim varsa bu bayram sabahi hatirina, bu milletin hatirina Allah bunlara imkan vermesin. Dolayisiyla ülkemize milletimize zeval vermesin." dedi.

Turan, bayram namazini çocuklari Ömer ve Kerem, Lapseki Kaymakami Fatih Çelikkaya, Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, AK Parti Lapseki Ilçe Baskani Namik Ergin ve vatandaslar ile Sahil Camisi'nde kildi.

Cami çikisinda vatandaslarla bayramlasip sohbet eden Turan, gazetecilere yaptigi açiklamada, her bayramda namaz için farkli bir ilçeyi tercih ettiklerini söyledi.

Bir bayrama daha ulasmanin mutlulugunu yasadiklarini ifade eden Bülent Turan, söyle konustu:

"Öncelikle tüm milletimizin Kurban Bayrami'ni tebrik ediyorum. Biz Çanakkale'de bayram namazini her bayram farkli bir camide, farkli bir köyde, ilçede kilma adetimize devam ediyoruz. Bugün de Lapseki'de Sahil Camisi'nde vatandaslarimizla kildik. Cami çikisinda sosyal mesafeyi koruyarak vatandaslarimiz ile uzaktan da olsa bayramlastik. Istiyoruz ki ülkemizin dört bir tarafinda huzur olsun, ülkemizin dogusunda batisinda buradaki kardeslik ortami olsun. Bu ülke üzerinde hesabi olan, bu ülke üzerinde taseronluk görevi yapan kim varsa bu bayram sabahi hatirina, bu milletin hatirina Allah bunlara imkan vermesin. Dolayisiyla ülkemize milletimize zeval vermesin."
Kaynak: AA