Açik Hava Heykel Parki Loft Art Sculptville, Bodrum Loft'ta Sanatseverleri Bir Araya Getirdi

Bodrum'da modern köy yasaminin olusturuldugu ve geçen yaz tatilcileri agirlamaya baslayan Bodrum Loft, modern mimarisiyle sanati ayni çati altinda bulusturmaya devam ediyor.

Akfen Holding'den yapilan açiklamaya göre, Akfen Holding Yönetim Kurulu Baskani Hamdi Akin'in ev sahipliginde, Bodrum Loft-Sevil Dolmaci Art Gallery is birligiyle hayata geçirilen açik hava heykel parki "Loft Art Sculptville" projesinin açilisi sanatseverleri bir araya getirdi.

Bodrum Loft'un sonsuz deniz manzarasinda doga ile iç içe Türk ve uluslararasi 11 sanatçiya ait enstalasyon, heykel ve neon islerden olusan 21 farkli eserin konumlandirildigi Loft Art Sculptville sergisi, eylül ayi sonuna kadar ziyaret edilebilecek.

Loft Art Sculptville'de Kolombiyali sanatçi Rafael Gomezbarros'un alternatif malzemelerle ürettigi "House Taken" sergilenirken, Güney Koreli heykeltiras Seo Yang Deok'un Meditation serisinin üçüncü eseri de Loft Art Scuptville'de yerini aliyor.

Heykeltiras Ozan Oganer'in Alice Harikalar Diyarinda serisinin bir devami niteligindeki heykel enstalasyonu Bodrum Loft için özel konumlandirilirken, genç sanatçilar Yasin Uysallar ve Gözde Can Köroglu, kendilerine özgü stilleri ve Türk heykeline kattiklari çagdas yorumla sanat tutkunlarinin begenisini kazaniyor.

Loft Art Sculptville ayrica Genco Gülan, Bahadir Çolak, Firat Engin, Alea Pinar Du Pre, Haluk Akakçe, Ruby Anemic gibi isimlerin eserlerine ev sahipligi yapiyor.

Sergilenen eserleri sanatseverler, isterse QR kodlari ile rotaya baglanabilerek, dilerse de rehber esliginde gezerek inceleyebilecek.

Bodrum'da Göltürkbükü ile Torba arasindaki Cennet Koyu'na komsu bölgede yer alan, çatisi altinda otelin yani sira LoftElia, Papermoon ve Sunset Sushi Bar gibi restoran markalarini bulunduran Bodrum Loft'ta sanat etkinlikleri yaz boyunca devam edecek.

Kaynak: AA