Batman'da 112 Acilde Çalisan Hemsire, 18 Yasina Giren Kizina Covid Asisi Yapti

Saglik Bakani Fahrettin Koca, Batman’da 112 Acil Serviste çalisan hemsire annenin doktor olmak isteyen kizini Covid-19 asisini yaptigi fotograf karesini sosyal medya hesabindan paylasti.

Batman'da 112 Acilde Çalisan Hemsire, 18 Yasina Giren Kizina Covid Asisi Yapti
Bakan Koca’nin paylasimi karsisinda duygularini anlatan hemsire anne Meral Erdem, “Çok mutlu oldum. Bakanimiza da çok tesekkür ederim ilgisi için” dedi.

Saglik Bakani Fahrettin Koca, Batman’da doktor olmak isteyen 18 yasindaki Esma Erdem’in hemsire annesi Meral Erdem tarafindan alisveris merkezinde covid-19 asisi yapildigini duyurdu. Saglik Bakani Koca, Twitter’daki hesabindan yaptigi açiklamada, "Doktor olmak isteyen kizinin ilk doz asisini hemsire annesi yapti. Esma 18 yasinda. Annesi Meral Hanim, Batman 112 Acilde çalisiyor. Anne ve kizi bulusturan, yerinde asi uygulamasinda bir AVM idi. Esma, saglik çalisanlari olarak seni aramiza bekliyoruz. Hiç yabancilik çekmeyeceksin" dedi.

Bakan Koca’nin kendilerini sosyal medya hesabi üzerinden paylasmasi karsisinda yasadigi duygularini anlatan hemsire anne Meral Erdem, "6 yildir Batman 112’de görev yapiyorum. 4 gün önce kizim 18 yasini doldurdugu için asi siralamasi sisteme düstü. Dün de burada asida görevde oldugum için asisini ben yapmak istedim. Kendisi de geldi uygun bir sekilde asini yaptik insallah sifa olur. Sirasi gelen tüm asilama sirasi gelen vatandaslarimizi asi olmaya davet ediyoruz. Bakanimiza da paylasimima ilgi gösterdigi için tesekkür ederim, saglikli günler dilerim" seklinde konustu.

Kaynak: İHA