Baskan Fadiloglu, Ak Parti Teskilatina Ilçedeki Projeleri Anlatti

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, ‘Istikrarla Istikbale Hedef 2023 Vizyon Projesi’ ile ilgili hazirlanan ‘TESKILAT 4.0’ isimli mobil uygulama kapsaminda AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskani Mehmet Yilmaz ve Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ilçedeki projeleri gezdi.

Baskan Fadiloglu, Ak Parti Teskilatina Ilçedeki Projeleri Anlatti
AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskanligi tarafindan hazirlanan Istikrarla Istikbale Hedef 2023 Vizyon Projesi’nin etkin sekilde yürütülmesi adina gelistirilen ‘TESKILAT 4.0’ isimli mobil uygulama kapsaminda Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu öncülügünde ilçe sinirlari içerisinde yapimi tamamlanmis ve tamamlanmak üzere olan projeler gezildi.

Programa, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Sehitkamil Belediye Baskan Yardimcisi Murat Özgüler, AK Parti Sehitkamil Ilçe baskani Mehmet Yilmaz, AK Parti Sehitkamil Ilçe Gençlik Kollari Baskani Mustafa Durmus ve Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri katildi.

Ilçe sinirlari içerisinde yapimi kisa süre önce tamamlanan ve halen yapimi devam eden projeleri Ilçe Baskani Mehmet Yilmaz ve Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gezen Baskan Ridvan Fadiloglu, gezilen her noktada projenin yapi ve isleyisiyle ilgili bilgilendirmede bulundu, kendisine yöneltilen sorulari yanitladi.

“Sahaya çikip, hizmetleri yerinde görmek çok güzel oldu”

Gezi sonrasi degerlendirmede bulunan AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskani Mehmet Yilmaz, “Bugünkü gezimizin katilimcilari, bizim ‘Istikrarla Istikbale Hedef 2023 Vizyon Projesi’ kapsaminda teskilat akademimizde egitim gören egiticilerimiz oldu. Bu egiticilerimiz, 4 aylik bir egitim süreci içerisinde Sehitkamil Belediyemizin yapmis oldugu hizmetleri görselleri, sayisal verileriyle kagit üzerinde anlatmistik. Fakat sahaya çikip, hizmetleri yerinde görmek çok güzel oldu. Baskanimiz Ridvan Fadiloglu, yaptigi hizmetlerle Sehitkamil’i yasanabilir kentler siralamasinda daha üst seviyelere getirmek adina çok güzel isler yapiyor. Bundan dolayi Baskanimizi ve ekibini tebrik ediyorum. Hakikaten millete dokunan, gençlere, çocuklara dokunan hizmetler. Bu hizmetleri görüyoruz ve çok etkileniyoruz. Arkadaslarimiz da yapilan hizmetlerden çok etkilendiler. Çalismalar çok güzel ve yerinde çalismalar. Bundan dolayi Baskanimizi bir kez daha tebrik ediyor, basarilaninin devamini diliyorum” dedi.

“Tüm ülkeye örnek olabilecek projelerdir”

Programa iliskin açiklamada bulunan AK Parti Sehitkamil Ilçe Gençlik Kollari Baskani Mustafa Durmus, “Sehitkamil Belediyemiz, Türkiye’nin 7’inci büyük ilçe belediyesi. Sehitkamil Belediyemiz, bir büyüksehir belediyesi gibi çalisiyor. Belediyenin en büyük görevi, Baskanimiz Ridvan Fadiloglu’nun da her zaman söyledigi gibi daha yasanilabilir bir kent olusturmaktir. Aslinda vatandasin sadece bugününe degil, 10 yil, 20 yil sonrasindaki ihtiyaçlarina hitap edecek projeler yapilmis. Bu projeler hem en düsük maliyet hem de en yüksek verimle yapilmis. Bu anlamda Baskanimizi tebrik ediyorum. Insallah ilerleyen zamanlarda da bu hizmetlerin üstüne daha da fazlasini koyarak yapacagina inaniyorum. Yapilan tüm bu projeler, gerçekten tüm ülkeye örnek olabilecek projelerdir. Bu vesileyle ben, Baskanimizi ve ekibini bir kez daha tebrik ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA