Van Gölü'nün Essiz Koylari Yeni Evlenen Çiftlerin Dogal Stüdyosu Oldu

Dügün fotografçisi Ejder Bakirhan: 'Van Gölü sahil ve koylari zengin bir görsellige sahip. Günün her saatinde fotograf çekme imkani sunuyor'

Bölgenin en önemli destinasyonlarindan Van Gölü kiyilari, essiz güzellikleriyle dünya evine giren çiftlerin dogal fotograf stüdyosu haline geldi.

Bitlis'in Tatvan, Ahlat ve Adilcevaz ilçelerindeki kiyilar, yemyesil dogasi ve seyrine doyumsuz manzarasiyla yerli ve yabanci turistlerin yani sira en mutlu anlarini ölümsüzlestirmek isteyen çiftler tarafindan da ilgi görüyor.

Bitlis ve çevre illerden dügün ve nisan çekimleri için Van Gölü sahillerine gelen yeni çiftler, hem dügün fotografi çekiyor hem de nikahlarini burada kiydirarak unutamayacaklari anilar biriktiriyor.

Dügün fotografçisi Ejder Bakirhan, AA muhabirine, yeni evlenen çiftlerin fotograf çekimi için Van Gölü'nün önemli bir destinasyon oldugunu söyledi.

Çiftlerin en mutlu günlerini göl kiyisinda çektikleri fotograflarla ölümsüzlestirdigini aktaran Bakirhan söyle konustu:

"Bu gölün birbirinden güzel koylarinda gelin damat fotografi çekmekten mutluluk duyuyorum. Van Gölü kiyilari yeni çiftlerin vazgeçilmezi haline geldi. Çevre illerin yani sira tüm ilçelerden çiftlerimiz buralari tercih ediyor. Biz de elimizden geldigince bu mutlu anlarini ölümsüzlestiriyoruz. Van Gölü sahil ve koylari zengin bir görsellige sahip. Günün her saatinde fotograf çekme imkani sunuyor."

Damat Cihat Kanaç ise Tatvan'da su kenarinda büyüdügünü, esiyle de burada tanistigini belirterek, "Mutlu günümüzü Tatvan sahilinde ölümsüzlestirmek için nikah merasimini yaptik. Salgin döneminde oldugumuz için elimizden geldigince kapali alanlardan uzak durmaya çalistik. Açik bir alanda doga güzelliklerinin oldugu bir yerde nikahimizi kiymak istedik. Istedigimiz gibi güzel bir ortam oldu." diye konustu.

Gelin Büsra Kanaç da "Çok sirin bir ortam oldu. Genis ve ferah oldugu için rahatça nikahimizi kiydik. Fotograf çekimlerimizi de burada yapiyoruz. Tam istedigim gibi bir ortam oldu. Mutluyuz." dedi.
Kaynak: AA