Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan'dan, Kurban Bayrami Mesaji

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Kurban Bayrami dolayisiyla mesaj yayimladi.

Vali Özkan, mesajinda, huzurun, bereketin, paylasmanin, hosgörü ve kardesligin en yogun yasandigi günlerden olan Kurban Bayrami'na erismenin mutlulugunu hep birlikte yasadiklarini belirtti.

Bayramlarin kardeslik, yardimlasma ve dayanisma ruhunu canli tutan, toplumsal birlikteligi saglayan, degerlerin hatirlandigi, güzelliklerin üst seviyede yasandigi ve darginliklarin bir kenara atildigi günler oldugunu aktaran Özkan, sunlari kaydetti:

"Bayram süresince de temizlik, maske ve mesafe kuralarina uymamiz, asi siramiz geldiginde asimizi yaptirmamiz pandemi ile mücadele bizlere büyük güç verecektir. Bayram vesilesiyle aile ziyaretleri için trafige çikacak olan vatandaslarimizin, bayramlarinin güzel bir sekilde geçmesi için trafikte yasanacak yogunlugu göz önünde bulundurarak, tedbirli davranmalari ve trafik kurallarina uymalari önem arz etmektedir. Bu vesileyle basta sehit ailelerimizin ve gazilerimizin, Tuncelili hemserilerimizin, ilimizde görev yapan tüm çalisma arkadaslarimin, basin mensuplarimizin mübarek Kurban Bayrami'ni tebrik eder, bayramimizin ülkemize ve bütün Islam alemine hayirlara vesile olmasini dilerim."

Kaynak: AA