Kapadokya'da Balonlar 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Için Havalandi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayisiyla Kapadokya bölgesinde sicak hava balonlari Türk Bayraklari ve Türkiye geçilmez, unutmadik unutturmayacagiz pankartlari ile havalandi.

Kapadokya'da Balonlar 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Için Havalandi
AK Parti Nevsehir Il Baskanligi tarafindan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayisiyla sicak hava balon sepetlerine Türk Bayraklari ve Türkiye geçilmez, unutmadik unutturmayacagi pankartlari asildi. AK Parti Il Baskani Ali Kemikkiran baskanliginda parti yönetiminin tam kadro katildigi programda açiklama yapan Il Baskani Ali Kemikkiran, Kapadokya bölgemizde sicak hava balonlari bu anlamli günde Türk bayraklari ve 15 Temmuz anisina hazirladigimiz pankartlar ile havalandi dedi.

Kemikkiran, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bu anlamli günde dünyanin incisi Kapadokya bölgemizin en önemli araçlarindan bir tanesi olan sicak hava balonlari bugün hem sanli Ay Yildizli Türk Bayragimiz hem de sloganlarimiz ile havalaniyor. Tabi unutmadik unutturmayacagiz. 251 sehidimizi rahmet ve minnetle aniyoruz. Ve 2 bin 196 gazimizi minnetle aniyoruz. Insallah onlarin anisina bölgemizde sicak hava balonlarimiz onlari unutmadigimizi ve hain o darbe tesebbüsünü unutmadigimizi asla unutmayacagimizi gösterecegimiz sekilde sicak hava balonlari havalandi. Afislerimizde bizim bu noktadaki kararligimizi ifade eden Türkiye geçilmez slogani ve hiçbir zaman unutmayacagimiz olan unutmadik unutturmayacagiz pankartlari yer aldi. Dünyanin dört bir yanindan gelen misafirlerimiz var. Bütün dünyaya ülkemizden bölgemizden bu mesaji veriyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA