Aziziye Belediyesi'nin Yatirimlari TBMM Gündemindeydi

AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Aziziye Belediyesi’nin de sesi oldu. Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenledigi basin toplantisiyla Aziziye Belediyesi’nin yatirim ve projelerini anlatan Milletvekili Aydemir, AK Partili belediyelerin, eser siyaseti anlayisinin en güzel örneklerini verdigini söyledi. TBMM’deki basin toplantisinda Termal Aquapark’tan Yari Olimpik Yüzme Havuzuna, Engelsiz Yasam Merkezi, Millet Kiraathanesi ve Kapali Pazar Kompleksi’nden Saglikli Yasam-Bisiklet Yolu ve Trafik Egitim Parki’na varincaya kadar Aziziye Belediyesi tarafindan yapilan yatirimlarin tek tek tanitimini yapan Ibrahim Aydemir, Aziziye Belediyesi’nin eser ve hizmet üreten diger tüm AK Partili belediyeler gibi göz doldurdugunu ifade etti.

Aziziye Belediyesi'nin Yatirimlari TBMM Gündemindeydi
Aziziye’nin Yatirimlarini Görsellerle Anlatti

Basin-yayin kuruluslarinin Ankara temsilcileriyle parlamento muhabirlerinin büyük ilgi gösterdigi toplantida Aziziye Belediyesi’nin yatirimlarini görsel sunumlarla anlatti. Termalin ana mekanlarindan birisinin Aziziye ilçesindeki Ilica oldugunu vurgulayan Milletvekili Aydemir, belediyenin isbirligi ve özel sektör girisimiyle hayata geçirilen Termal Aquapark’in esi emsali olmayan bir yatirim oldugunun altini çizdi. Aydemir, Aziziye’deki Yari Olimpik Yüzme Havuzu’nun da, yine kendisinin de gezip gördügü yatirimlardan birisi oldugunu kaydederek, “Aziziye’de yine Engelsiz Yasam Merkezi yapilmis ve birbirinden özel kullanim alanlari, insani ferahlatan mekanlar olusturulmus. Kapali pazar ve otopark yerleri yapilmis. Bunlar vizyon gerektiren yatirimlar. Bunun için yürek koymak lazim, bunun için özel bir çaba göstermek lazim. Iste bu çabayi sarfeden Aziziye Belediye Baskanimiz, AK kadronun, AK Parti’nin çok esasli bir üyesidir, kendisine minnettariz” diye konustu.

Aydemir: Bunlar Ufuk Açan Yatirimlar

AK Parti Erzuum Milletvekili Ibrahim Aydemir, Aziziye Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan Günes Enerji Santrallerine de vurgu yapti. Söz konusu yatirimin Erzurum’da ufuk açtigini ve diger belediyelere de örnek oldugunu anlatan Aydemir, “Bu tarz proje ve yatirimlar insanimiz için istihdam anlamina de geliyor. Insanlar bu yatirimlar sayesinde ekmek kazanacak, geçim imkani bulacak. Belediyemizin Termal Seracilik Projesi de yine ayni sekilde üretime dönük yatirimlardan birisi. Erzurum’a dönük çok esasli ürünlerimiz var; bunlar istihdam alani açmak için. Mesela Aziziye’de Ehram Atölyesi kuruldu, burada nitelikli hanim kardeslerimiz üretim yapiyor. Pandemi döneminde Aziziye Belediyemiz kendi dezenfektan üretimini kendisi yapti. Buralarda onlarca insan çalisiyor” bilgisini verdi.

Termal Hizmetlerde Yeni Bir Vizyon

Aydemir, TBMM’deki basin toplantisinda yine Aziziye Belediyesi’nin Termalle Entegre halde hizmet verecek Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Projesi’ne de degindi. Söz konusu yatirimin ilçenin termal imkan ve altyapisina yepyeni bir vizyon kazandiracagini dile getiren Ibrahim Aydemir, “Bunlar Aziziye Belediyemizin Erzurum’a ve Aziziye’ye kazandirilan güzellikler. Iste bizim ilçe belediyelerimizde dahi üretime ve istihdama dönüsen yatirimlar yapiliyor. Ben bu vesileyle Aziziye Belediye Baskanimiza tesekkür ediyorum. Allah yolunu açik etsin” ifadelerini kullandi.

Baskan Orhan’dan Aydemir’e Tesekkür

Öte yandan Aziziye Belediye Baskani Muhammed Cevdet Orhan ise, Aziziye Belediyesi’nin yatirim ve projelerini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde seslendiren AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir’e tesekkür etti.

Baskan Orhan, konuyla ilgili olarak yaptigi degerlendirmede; AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir’in Erzurum hassasiyetinin en üst düzeyde oldugunu vurgulayarak, “Kiymetli vekilimiz TBMM’de buldugu her firsatta Erzurum’u, Erzurum’un sahip oldugu potansiyel ve degerlerine dikkat çekiyor, bunlari anlatip dile getiriyor. Bu dogrultuda Baskent’te Aziziye’mize ve Aziziye Belediyemize de özel bir parantez açtilar. Erzurum siyasetinin müseccel bir markasi olan; Dadas duruslu ve Dadas kumasli vekilimize bizler de çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA