Tekirdag'da Olaya Giden Bekçilere Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Bekçi Sehit, 1 Bekçi Yarali

Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde silahli kavgaya müdahale için giden bekçilere silahli saldiri düzenlendi. Saldirida bekçilerden biri sehit olurken digeri ise yaralandi. Olayla ilgili bir kisi gözaltina alindi.

Tekirdag'da Olaya Giden Bekçilere Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Bekçi Sehit, 1 Bekçi Yarali
Olay, Tekirdag’in Süleymanpasa Ilçesine bagli Karadeniz Mahallesi Toki Konutlari’nda meydana geldi. Iddiaya göre silahli kavgaya müdahaleye giden bekçilere silahla saldiri ile karsilik verildi.

Olayda kavgaya karisan bir kisi, pompali tüfekle bekçilere ates etti. Yaralanan 2 bekçi kisa sürede hastaneye kaldirilirken hastanede tedavi altinda alinan bekçilerden Göksen Kosal (31) yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybederek sehit oldu. Yarali Bekçi Firat Dogan’in ise tedavisinin sürdügü ögrenildi. Aci haberi duyan bekçilerin arkadaslari hastaneye akin etti.

Olayla ilgili 1 kisi yakalandi

Bekçilere silahli saldirinin ardindan olayla ilgisi olan bir kisi özel harekat destekli operasyonla yakalandi. Gözaltina alinan zanli N.S. zirhli polis araci ile hastaneye getirilerek saglik kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Süleymanpasa Kaymakami Harun Kaya, Tekirdag Il Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Findik ve Tekirdag Il Jandarma Komutani Albay Osman Kiliç’ta hastaneye geldi.
Kaynak: İHA