Keçiören'de LGS Ögrencilerine 5 Bin Adet Tanitim Kilavuzu Dagitildi

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, egitime destek kapsaminda Milli Egitim Bakanligi Keçiören Rehberlik ve Arastirma Merkezi ile isbirligi yaparak Liseye Geçis Sistemi (LGS) ögrencileri için 5 bin adet rehberlik kitapçigi basim ve dagitimi yaptiklarini belirtti.

Keçiören'de LGS Ögrencilerine 5 Bin Adet Tanitim Kilavuzu Dagitildi
Keçiören Belediyesi ile Keçiören Rehberlik ve Arastirma Merkezi isbirliginde basimi yapilan 5 bin adet Ortaögretim Kurumlari Tanitim Kilavuzu, 5 Temmuz-16 Temmuz arasinda tercih yapan LGS ögrencilerine ve velilerine dagitildi. Tanitim kilavuzunda; Keçiören’de bulunan okullarin genel tanitimi, ilçede sinavla ve sinavsiz girilen okullarin donanimsal özellikleri ve okullardaki bölümlere iliskin detayli bilgiler yer aliyor.

Kurs merkezlerinde rehberlik hizmeti

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Tepebasi, Aktepe, Baglum ve Mevlana kurs merkezlerimizde LGS ögrencilerine tercihleri konusunda rehberlik hizmeti verdik. Ayni zamanda Ortaögretim Kurumlari Tanitim Kilavuzu basarak dagitimini yaptik. 1994 yili Keçiören’de ve Türkiye'de belediyelerin egitime destek vermeleri için önemli bir dönüm noktasidir. Keçiören’e hizmetkâr olduk ve egitim, saglik, güvenlik konularinda kurumlarimiza yönelik desteklerimiz basladi ve diger belediyelere de örnek oldu. Özellikle egitime destek konusunda yaptigimiz çalismalar merkezi yönetim tarafindan kanunlastirildi ve yerel yönetimlerin egitimi desteklemeleri noktasinda önleri açildi” dedi.

Kaynak: İHA