Gaziosmanpasa'da Otomobil Ile Motosiklet Çarpisti Açiklamasi 1'I Agir 2 Kisi Yaralandi

Gaziosmanpasa’da otomobil ile motosikletin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü agir yaralanirken yanindaki arkadasi da yaralanarak hastaneye kaldirildi. Motosiklet sürücüsünün saglik durumunun ciddiyetini korudugu ögrenildi.

Gaziosmanpasa'da Otomobil Ile Motosiklet Çarpisti Açiklamasi 1'I Agir 2 Kisi Yaralandi
Kaza saat 01.30 siralarinda Gaziosmanpasa Karadeniz Mahallesi Ertugrul Gazi Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sultangazi istikametinden Karadeniz Mahallesine dogru seyir halinde olan Ferhat Koç idaresindeki 41 H 9758 plakali otomobil ayni yönde seyir halinde olan Yusuf Demirbas idaresindeki 34 DED 233 plakali motosikletle çarpisti.

Meydana gelen çarpisma sonucu motosiklet sürücüsü Yusuf Demirbas ve yanindaki arkadasi Bekir Becel yola savruldu. Kazanin oldugunu gören vatandaslar durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine kaza yerine gelen saglik ekipleri, motosiklet sürücüsünün durumunun agir yanindaki arkadasinin da yarali oldugunu tespit etti.

Saglik durumunun ciddiyetini korudugu ögrenilen motosiklet sürücüsü saglik ekipleri tarafindan Haseki Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edildi. Arkadasinin da farkli bir hastaneye kaldirildigi ögrenildi. Kazaya karisan otomobil sürücüsüne yapilan alkol testinde 0 promil alkollü oldugu ögrenildi. Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.
Kaynak: İHA