Baskan Pekyatirmaci 72 Mahallede Vatandaslarla Bulustu

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, mahallelerin ihtiyaçlarini yerinde tespit etmek amaciyla gerçeklestirdigi mahalle ziyaretlerini tamamlayarak, 72 mahallede muhtarlar ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Baskan Pekyatirmaci 72 Mahallede Vatandaslarla Bulustu
Mahallelerin ihtiyaçlarini ve yapilan yatirimlari yerinde incelemek amaciyla mahalle muhtarlari ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, 72 mahallede yaptigi ziyaretlerle tamamladi. Baskan Pekyatirmaci, son olarak Tatköy, Sarayköy, Sulutas, Sille, Egribayat, Kervan ve Kizilcakuyu mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretler kapsaminda mahalle sakinleri ile görüsen Baskan Pekyatirmaci, gelen talep ve önerileri de dinledi. Ziyaretlerinde Baskan Ahmet Pekyatirmaci’ya, AK Parti Selçuklu Ilçe Baskani Mustafa Hakan Özer de eslik etti. Baskan Pekyatirmaci ziyaretler kapsaminda mahallelere kazandirilacak egitim, kültür ve sosyal tesis alanlarindaki yatirimlarin yani sira altyapi yatirimlarini da yerinde inceledi.

“Mahalle Muhtarlarimizi ve mahalle sakinlerimizi dinledik”

Yerinde tespit ve hizmet kalitesi artirma anlaminda mahalle ziyaretlerinin önemli oldugunu ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Her yil oldugu gibi 2021 yilinda da Selçuklu’nun 72 mahallesinde muhtarlarimizin yani sira mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Tatköy, Sarayköy, Sulutas, Sille, Egribayat, Kervan ve Kizilcakuyu mahallelerimizle birlikte ziyaretlerimizi tamamlamis olduk. Tasra mahallelerimizdeki hemsehrilerimizle de bir araya gelerek istisareler gerçeklestirip, onlarin taleplerini dinledik ve insallah bu talepler dogrultusunda çalismalarimizi sürdürecegiz. Yaptigimiz bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyaçlarini tespit ederken, hemsehrilerimizin yasam standartlarinin yükseltilmesine katki saglayacak hizmetleri istisarelerle mahallelerimize götürmeyi planliyoruz. Amacimiz Selçuklu’nun sadece bu gününe degil gelecegine de deger katmaktir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA