Yasaklar Kalkti, Denizli Geceleri Hareketlendi

Denizli’de 1 Temmuz itibariyle korona virüs tedbirlerinin büyük ölçüde hafifletilmesinin ardindan vatandaslar özledikleri gece gezmelerine çikti. Uzun bir aradan sonra misafirlerini agirlayan eglence merkezlerindeki yogunluk dikkatlerden kaçmadi.

Yasaklar Kalkti, Denizli Geceleri Hareketlendi
Korona virüs kisitlamalarinin 1 Temmuz itibariyle kaldirilmasiyla bir çok sektör salgin öncesi döneme döndü. Uzun bir aradan sonra gece gezmesine çikabilen vatandaslar, eglence merkezleri ve yesil alanlara akin etti. Salgin tedbirleri kapsaminda uzun süredir ziyaretçilerine kapilari kapali olan eglence merkezleri bugün tekrar eski günlerine döndü. Aileler çocuklari ile birlikte lunaparklari doldurdu. Büyük ragbet gören lunaparkta uzun kuyruklar olustu.

Özlem gidermek için bugünü beklediklerini belirten Lunapark Isletme Müdürü Ismet Öztürk, “Zor günler geçirdik. Yasaklar kalkinca insanlar özlemini gidermesi için yogunluk yasiyoruz. Yeniliklerimiz var. Bu yogunlugu bekliyorduk. Insanlar buraya bir özlem duyuyordu. Özlem gidermek için bu günleri beklediler. Bizde zor dönemler geçirdik. Buna da sükürler olsun” dedi.

Kaynak: İHA