Savran, 'Hem Hizmet Üretecegiz, Hem De Gönüllere Girecegiz'

Sümer Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Nevsehir Belediye Baskani Mehmet Savran, “Belediyenin varlik sebebi halka hizmettir. Hem hizmet üretecegiz, hem de kapi kapi dolasip gönüllere girecegiz” dedi.

Savran, 'Hem Hizmet Üretecegiz, Hem De Gönüllere Girecegiz'
Nevsehir Belediyesi’nin gerçeklestirecegi altyapi ve üstyapi çalismalari öncesinde Mahallelerde incelemelerini sürdüren Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, Sümer Mahallesi’ni ziyaret etti.

Burada ilk olarak Mahalle Muhtari Tahsin Agaçdelen ile bir araya gelen Savran, mahallenin sorunlari hakkinda bilgiler aldi.

Baskan Savran ardindan esnaflari ziyaret ederek hayirli ve bol kazançlar diledi. Esnaflarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Savran, mahalle sakinlerinin de sicak ve samimi ilgisiyle karsilandi.

Çocuklara çesitli hediyeler dagitan Savran, birlikte fotograf çektirdigi gençlerle de sohbet etti.

Vatandaslara mahallenin altyapi, yol, yaya kaldirimi, park gibi sorunlarinin çözüleceginin sözünü veren Savran, “Sümer Mahallemizin tüm sorunlarina hakimiz. Mahalle muhtarimizla da gerekli degerlendirmeleri yaptik. Insaallah hem içme suyu ve yagmur su hatlari, hem de yol ve park sorunlarini çözecegiz. Tabi bunlar bir anda yapilacak isler degil. Hazirladigimiz çalisma programimiz ile vatandaslarimizin tüm beklentilerine cevap verecegiz. Burada bizlere inanan ve güvenen mahalle sakinlerimize desteklerinden ve sicak karsilamalarindan dolayi tesekkür ediyorum. Onlarin sevgisine, güvenine layik olabilmek için tüm gücümüzle çalisacagiz” dedi.

Baskan Mehmet Savran’a Sümer Mahallesi’ndeki incelemeleri sirasinda baskan yardimcilari Ersin Erol ve Furkan Feralan’da eslik etti.
Kaynak: İHA