Üsküdar'da Yeni Açilan Parka Eren Bülbül'ün Ismi Verildi

Üsküdar Belediyesi, Maçka’da PKK'li teröristlerce sehit edilen Eren Bülbül’ün adini Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yeni yapilan parka verdi.

Üsküdar Belediyesi'nden yapilan açiklamaya göre, açilisa Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakami Murat Sefa Demiryürek, Maçka Belediye Baskani Koray Koçhan, sehit Eren Bülbül’ün Annesi Ayse Bülbül ve çok sayida davetli katildi.

Ayse Bülbül, sehit oglunun isminin Türkiye'nin farkli yerlerinde yasatilmasindan duydugu memnuniyeti dile getirerek, ''Yavrumun isminin unutulmamasi çok güzel bir duygu. Bu kadar insan benim oglumu sevgiyle aniyor, Allah hepsinden razi olsun.'' dedi.

Türkmen ise sunlari kaydetti:

''Diger tüm sehitlerde oldugu gibi Eren Bülbül ismini de asla unutulmayacagiz, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bir park yaptik, bu bölgedeki çocuklarimizin oynayabilecegi güzel bir alan oldu. Parka da 15 yasinda sehit olan Eren Bülbül'ümüzün adinin verdik. Onlara çok tesekkür ediyorum. Eren'imizi de rahmetle, sükranla yad ediyoruz. Eren'imizin adi burada kiyamete kadar yasayacaktir, hayirli, ugurlu olsun.''

Koçhan da "Eren'imizin ismi burada hem çocuklara, gelecek nesillere örnek olacagi için hem de ebediyen yasayacagi için emegi geçen herkese tesekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandi.

Parkin açilisinin ardindan Türkmen, aileye Sehit Eren Bülbül'ün adinin yazili oldugu hat armagan etti.

Kaynak: AA