Cumhurbaskani Toplu Açilis Törenlerine Bekleniyor

AK Parti Serdivan Ilçe Baskanligi’nin Serdivan Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenledigi yönetim kurulu toplantisinda Serdivan Belediye Baskani Yusuf Alemdar Cumhurbaskani Erdogan’in da katilacagi açilis programlarinin müjdesini verdi.

Cumhurbaskani Toplu Açilis Törenlerine Bekleniyor
Serdivan Belediye Baskani Yusuf Alemdar, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile yaptigi görüsmeden bahsederek kendisini Serdivan’da yapimi tamamlanan projelerle ilgili bilgilendirdigini ve yaklasik yarim saat süren görüsmenin sonunda Cumhurbaskani Erdogan’i hizmetlerin toplu açilisi için Serdivan’a davet ettiklerini söyledi.



Cumhurbaskani Erdogan’in da Sakarya’yi çok özledigini ve uzun zamandir gelmek istedigini belirttigini ifade eden Alemdar; tarihin belirlenmesinin ardindan Cadde54, Millet Bahçesi ve Selale Park’in resmi açilislarinin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan gerçeklestirilecegini söyledi.

Açilis müjdesinin ardindan Baskan Yusuf Alemdar; 2021-2022 yili asfalt çalismalari ile ilgili de teskilat üyelerini bilgilendirdi. Istisarenin önemine vurgu yapan Alemdar detayli sunum esliginde gerçeklestirilen bilgilendirme toplantilarini daha önce yaptiklari gibi yine mecliste gurubu bulunan tüm partilere yapacaklarini belirtti.

Serdivan’in tüm mahallelerinde sokak sokak, cadde cadde en ince ayrintisina kadar planlama yaptiklarini belirten Yusuf Alemdar; sadece asfalt degil aydinlatma, kaldirim ve agaçlandirma çalismalarinin da birlikte yapilacagini söyledi.

Sezonun ilk asfalt çalismasina Otuzikievler Mahallesi’nden baslayacagini dile getiren Alemdar; eszamanli olarak Adnan Menderes Caddesi’nde de ekiplerin çalistigini ve güzergahi sicak asfalta hazirladigini söyledi.

Hizli ve planli büyüyen bir ilçe olduklarini ifade eden Alemdar, yapilasmanin büyük oranda tamamlandigi Serdivan’da asfalt programinin süratle devreye girecegini, çalismalarin tamamlanmasinin ardindan uzun bir süre cadde ve sokaklarin asfalt ihtiyacinin olmayacagini ifade etti.

Alemdar paydas kurumlar olan SASKI, SEDAS, AGDAS ve Telekom ile de koordine içerisinde çalismalari yürüttüklerini belirterek, “24 mahallemizde ne kadar çalisma yapilacagini belirledik ve sistematik bir sekilde ilerlemek için uzman bir ekip kurduk. En acil olandan baslayarak çalismalarimiza baslayacagiz” dedi.

AK Parti Serdivan Ilçe Baskani Burak Erken, Kadin Kollari Baskani Siber Baci, Gençlik Kollari Baskani Sinan Düman, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyelerinin yer aldigi toplantiya Tanitim ve Medyadan Sorumlu Il Baskan Yardimcisi ve Serdivan Koordinatörü Enis Aksoy da katildi.

AK Parti Serdivan Ilçe Baskani Burak Erken, Cadde54, Serdivan Millet Bahçesi ve Selale Park gibi vizyon projeleri Serdivan‘a kazandirdigi için Belediye Baskani Yusuf Alemdar’a Serdivanlilar adina tesekkür ettigini belirterek; Serdivan Ilçe teskilati olarak Baskan Yusuf Alemdar’in hizmetlerini kapi kapi dolasarak vatandaslara anlatacaklarini söyledi.

Kaynak: İHA