Baskan Kiliç Çiftçilerin Kuraklik Sorununu Anlatti

Mus Ziraat Odalari Koordinasyon Kurulu Baskani ve Malazgirt Ziraat Odasi Baskani Tahsin Kiliç, Mus ve ilçelerindeki çiftçilerin kuraklik sorunlarini telekonferans toplantisiyla Türkiye Ziraat Odalari Birligi Genel Baskani Semsi Bayraktar’a aktardi.

Baskan Kiliç Çiftçilerin Kuraklik Sorununu Anlatti
28 ilin ziraat odalari koordinasyon kurulu baskanlarinin katildigi telekonferans toplantisina Mus Ziraat Odalari Koordinasyon Kurulu Baskani ve Malazgirt Ziraat Odasi Baskani Tahsin Kiliç da katildi.

Ilçedeki çiftçilerin sorunlarini Türkiye Ziraat Odalari Birligi Genel Baskani Semsi Bayraktar’a aktaran Baskan Kiliç, "Genel Baskanimiz Semsi Bayraktar’a Mus ve Malazgirt ovalarinda bu yil yasanan kurakliktan dolayi Mus çiftçisinin yasadiklari sikintiyi dile getirdik. Bu kuraklik ile ilgili yaptigimiz ikinci toplanti. Cumhurbaskanimiz da geçtigimiz günlerde kuraklik yasayan bölgelere destek verecegini belirtmis, biz çiftçilere müjdeyi vermisti. Kurakliktan zarar gören çiftçilerimiz için öncelikle hasar tespit çalismalari yapacagiz. Il ve ilçe tarim ve orman müdürlükleri personeli ile koordineli bir sekilde en kisa zamanda hasar tespitlerine baslayacagiz. Kurakliktan etkilenen tüm çiftçilerimize geçmis olsun dileklerini ileten Genel Baskanimiz Bayraktar’a Muslu çiftçiler adina çok tesekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA