Elbeyli Ovasi'nin Tamami Suya Kavusacak

AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, Doganpinar ve Kayacik Barajlari ile Elbeyli Ovasi’nin tamaminin sulanmasina yönelik projenin 2. asamasinin bitirilmesine yönelik çalisma baslatildigini söyledi.

Elbeyli Ovasi'nin Tamami Suya Kavusacak
AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, Doganpinar ve Kayacik Barajlari ile Elbeyli Ovasi’nin sulanmasina yönelik projenin 2. asamasinin bitirilmesine yönelik çalisma baslatildigini söyledi.



Milletvekili Dülger, Tarim ve Orman Bakan Yardimcisi Akif Özkaldi’yi ziyaretlerinin meyvesini verdigini ifade ederek, “Bakanimizin talimatlarini ve müjdesini verdigi, bizim de takipçisi oldugumuz Doganpinar ve Kayacik Barajlari ile Elbeyli Ovasi’nin tamaminin sulanmasina yönelik projenin 2. asamasinin bitirilmesine yönelik çalismalarimiz neticesinde DSI Bölge Müdürlügümüzden görevlendirilen uzman bir ekip incelemelerine ve çalismalarina baslamistir. Kuraklik nedeniyle Kilis’imize ve çiftçimize can suyu olacak olan bu projenin takipçisi ve destekçisi olup bu projeyi Kilis’imize kazandiracagiz. Basta Bakanimiz olmak üzere emegi geçen tüm ekibine simdiden tesekkür ediyor, ilimize ve hemsirelerimize hayirli ugurlu olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA