Bagcilar'da Çocuga Taciz Iddiasi Mahalleyi Ayaga Kaldirdi

Bagcilar’da bir adamin evine çagirdigi 14 yasindaki erkek çocugunu taciz ettigi iddiasi mahalleyi karistirdi. Tacizcinin evinin önünde toplanan öfkeli kalabalik evin camlarini kirdi. Tacizcinin olay yerinden kaçtigi ögrenilirken, polis ekipleri sahsi bulmak için çalisma baslatti.

Bagcilar'da Çocuga Taciz Iddiasi Mahalleyi Ayaga Kaldirdi
Olay, Bagcilar Yüzyil Mahallesi 1051 Sokak’ta yasandi. Sokaktaki giris kat bir dairede yasayan Ali S.’nin evine çagirdigi bir çocuga taciz görüntülerinin ortaya çikmasi üzerine mahalleli ayaklandi. Bina önünde toplanarak evin camlarini kiran mahalleliyi muhtar sakinlestirdi. Durum, polis ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri evin önünde güvenlik önlemi alarak çocuk tacizcisi sahsin yakalanmasi için çalisma baslatti.

“Bir çocuga taciz ederken videosu çekilmis”

Mahalle sakinlerinden Ercan Demirkiran, "Burada yasayan kisi Ali S. hanimindan ayrildi hep çocuklarla ilgileniyor. Küçük yastaki çocuklara sigara ve içki verdigine sahidim. Gasp ve tacizden içeriye girip çikmis. Bugün bir çocuga taciz ederken videosu çekilmis. Çocuklar burayi yakacakti sonra muhtarimiz yetisti birakmadi ki yaksinlar. Bu adam hiçbir sekilde buraya giremeyecek. Parkta mahallede hep ufak çocuklarla ilgilendigine sahidiz. Daha önce de sikayet ettik. Polisler ilgilendi ama bir sey bulamadi” dedi

“Biz bu aksam uyumayacagiz ise gitmeyecegiz”

Mahalleli olarak yasanan olaydan dolayi çok öfkeli olduklarini ifade eden Demirkiran, “Biz zaten bu adamin böyle bir sey yaptigindan süpheleniyorduk. Polisler geldi bugün ilgilendiler. 3-4 senedir burada oturuyor bu adam, 20-25 senedir bu mahalledeymis. Bunu disarda gören olursa gereken dersin verilmesini istiyorum. Dövsünler bacagini kirsinlar felç etsinler ondan sonra polise teslim etsinler. Biz bu aksam uyumayacagiz ise gitmeyecegiz. Her tarafi dolasacagiz Istanbul’u gezecegiz. Biz bu adami insallah polisten önce yakalariz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA