Haber Arşivi

Türkiye'de sokağa çıkma kısıtlaması başladı! İşte tüm detaylar

Türkiye'de koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler, 1 Haziran itibarıyla gevşetilmişti. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı sadece pazar günü uygulanırken, normalleşme sürecindeki ilk sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Saat 22:00'da başlayan sokağa çıkma kısıtlaması 7 Haziran pazartesi günü saat 05:00'te sona erecek. İşte tüm detaylar...

5 Haziran 2021 Cumartesi   22:16:53

Anadolu Efes-Fenerbahçe finalinde gergin anlar!

ING Basketbol Ligi'nde final mücadelesi devam ediyor. Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko ikinci maçta kozlarını paylaştı. ING Basketbol Ligi finali 2. maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 95-73 mağlup etti ve seride 2-0 öne geçti. Gergin anların yaşandığı maçta iki takımdan toplam 7 oyuncu da oyundan atıldı.

5 Haziran 2021 Cumartesi   21:48:14

Başkan Erdoğan, Makedonya Başbakanını kabul etti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Makedonya Başbakanı Zoran Zaev'i kabul etti.

5 Haziran 2021 Cumartesi   21:46:06

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan dikkat çeken paylaşım: Maskeleri çıkarıp atacağız ama...

Son dakika haberleri: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 'Dünya Çevre Günü' nedeniyle bir paylaşım yaptı. Bakan Koca, "Bugün Dünya Çevre Günü. Bugünden uyarayım. Yakında maskeleri çıkarıp atacağız. Ama yere değil!" ifadelerini kullandı.

5 Haziran 2021 Cumartesi   21:37:22

Başkan Erdoğan vatandaşlarla böyle sohbet etti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Çengelköy'de vatandaşlarla ve esnafla sohbet etti. Erdoğan çocuklara da oyuncak hediye etti. İşte o görüntüler...

5 Haziran 2021 Cumartesi   20:56:10

5 Haziran koronavirüs tablosu paylaşıldı!

2019'un Aralık ayında Çin'in Hubei eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs salgını, Türkiye'de ilk olarak 11 Mart 2020'de görülmüştü. Özellikle geçen ay artan vaka ve vefat sayılarını kontrol altına almak amacıyla 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında tam kapanma uygulandı. Tam kapanma tedbirleri ile birlikte özellikle geçen ay rekor seviyelere ulaşan vaka sayısı 10 binin altına geriledi, dün 6 bin 169 yeni vaka tespit edildi. Bu süreçte vefat ve ağır hasta sayısında da ciddi bir düşüş gözlemlenirken, Sağlık Bakanlığı 5 Haziran koronavirüs verilerini paylaştı. İşte 5 Haziran Kovid-19 hasta, vaka ve vefat sayısında son durum...

5 Haziran 2021 Cumartesi   20:14:44

Mansur Yavaş 58 kilometre metro hattı sözü verdi, 1 metre yapamadı: Bakanlığı suçladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçimden önce "58 kilometre metroyu planlıyoruz" iddiasında bulundu. Aradan 27 ay geçmesine rağmen 1 metre dahi metro hattı yapmadı. Mansur Yavaş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın metro yapılmasına izin vermediğini iddia etti.

5 Haziran 2021 Cumartesi   17:50:56

Türkiye'de bir ilk: Anne bebek arasındaki kan uyuşmazlığına çözüm getirecek proje geliştiriliyor

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi 5’inci sınıf öğrencisi olan Ümmühan Zeynep Bilgili’nin üzerinde çalıştığı TÜBİTAK destekli projesi, Türkiye’de ilk kez bebekten anneye geçen alyuvar miktarının tam olarak ölçülmesini sağlayacak ve kan uyuşmazlığı tedavisine kesin çözüm getirecek.

5 Haziran 2021 Cumartesi   17:44:35

İzmir'de korkutan deprem!

İzmir'de 3.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. AFAD son depremler verilerine göre, deprem, İzmir'in Menderes ilçesinde gerçekleşti. İzmir depremi hakkında bilgi paylaşan AFAD, sarsıntının şiddetini 3.6 olarak açıklarken 10.97 km derinlikte gerçekleştiğini bildirdi. Deprem nedeniyle kısa süreli bir panik yaşandı.

5 Haziran 2021 Cumartesi   17:40:59

Muharrem İnce'nin tartışma başlatan sözleri: Kürtçe eğitim pedagojiye uygun değil

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, anadilde eğitimin siyasetçilerin işi olmadığını ve Kürtçe eğitimin pedagojiye uygun olmadığını belirtti.

5 Haziran 2021 Cumartesi   17:35:42

Adana'da korkunç yangın!

Adana'da sıcak saatler yaşandı. Bir plastik atık geri dönüşüm fabrikasının deposunda yangın çıktı. Yangını söndürmek için çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye yollandı.

5 Haziran 2021 Cumartesi   17:24:52

Selahaddin Gülen'in ifadesi ortaya çıktı: Fetullah Gülen terör örgütünün lideridir...

FETÖ'nün sözde üst düzey yöneticilerinden Selahaddin Gülen'in ifadesi ortaya çıktı.

5 Haziran 2021 Cumartesi   17:07:58

Boşnak Fata ninenin haklı zaferi: Savaş zamanı bahçesine dikilen kilise bugün yıkıldı

Bosna Hersek savaşında Sırplar tarafından sürgün edilen ve geri döndüğünde evinin bahçesine kilise yapıldığını gören Müslüman nine Fata Orloviç, kilisenin kaldırılması için mahkeme savaşını kazanmıştı. Nana Fata'nın haklı mücadelesi bugün son buldu ve kilise sabah yıkıldı.

5 Haziran 2021 Cumartesi   17:00:48

İBB atık suları Haliç’e akıttı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cibali-Alibeyköy Tramvay Hattı’nda gerçekleştirdiği kazı çalışmasında çevre kirliliğine sebep oldu. İBB çalışanları, kırılan İSKİ boru hattından çıkan atık suyu vidanjörle tahliye edeceğine kirli suyu Haliç’e akıttı. Yavuz Sultan Selim Mahalle Muhtarı Ümit Taş, tekne sahipleri ve birçok vatandaş çevre sorununa tepki gösterdi.

5 Haziran 2021 Cumartesi   16:42:00

7 Haziran seçimi sonrası Ahmet Davutoğlu ve ekibi neyi kutladı? Tepki yağıyor: 'İhanet edersem yüzüme tükürün demişti...'

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Aydınlık Gazetesi Ankara Temsilcisi İsmet Özçelik ve Kamuoyu Araştırmacısı İhsan Aktaş canlı yayınında siyasi gündeme bomba gibi düşen son ihanet haberini değerlendirdi. 7 Haziran 2015'te sandıktan koalisyon ihtimali çıkması kimleri sevindirdi? Ahmet Davutoğlu ve ekibi neyi kutladı?

5 Haziran 2021 Cumartesi   16:24:16

Burkina Faso'nun kuzeyinde bir köye düzenlenen terör saldırısında en az 100 sivil hayatını kaybetti.

Burkina Faso'nun kuzeyinde bir köye düzenlenen terör saldırısında en az 100 sivil hayatını kaybetti.

5 Haziran 2021 Cumartesi   15:05:26

Ali Babacan’ın SMS demokrasisi: DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Gürol Ayan ile il yönetimini SMS ile görevden aldı

Ali Babacan'ın Genel Başkanlığını yürüttüğü DEVA Partisi'nin İstanbul İl Başkanı Gürol Ayan ile il yönetimi dün görevden alınmıştı. Son dakika haberine göre Gürol Ayan, görevden alınmasına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. Ayan, DEVA Partisi Genel Merkezi’nden gelen SMS yoluyla yapılmış tebligat üzerine görevden alındıklarını açıkladı.

5 Haziran 2021 Cumartesi   15:02:22

Marmara'da deniz salyası tehdidi! Bakan Kurum açıkladı: Eylem planını yarın açıklayacağız

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan denizlerdeki müsilaj tehdidiyle ilgili açıklama geldi. Bakan Murat Kurum, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Haliç'te ne yaptıysak, Marmara Denizi'nde de aynısını yapacağız. Kaderine terketmeyeceğiz. Çalışmalarımız sürüyor." dedi.

5 Haziran 2021 Cumartesi   14:37:50

Ünlü sunucuya tazminat şoku!

Ekranların aranılan yüzü Serenay Sarıkaya, ünlü sunucu Pınar Ergüner'in televizyonda şahsı hakkında söyledikleri nedeniyle açtığı 50 bin TL'lik manevi tazminat davasında sona gelinde. Mahkeme, Pınar Ergüner'in Serenay Sarıkaya'ya 10 bin lira tazminat ödemesine karar verdi.

5 Haziran 2021 Cumartesi   14:29:28

Neymar'a şok! Bir anda saldırdılar...

PSG'nin dünyaca ünlü yıldızı Neymar, Brezilya Milli Takımı ile kamp yaptığı otele girerken büyük bir şok yaşadı. Takım otobüsünden inen Brezilyalı yıldız, hayranlarının saldırısıyla neye uğradığını şaşırırken, 2 kişi ise oyuncunun ayakkabılarını çalmaya çalıştı.

5 Haziran 2021 Cumartesi   14:21:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü Toplu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü Toplu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar

5 Haziran 2021 Cumartesi   13:54:15

PKK'nın Mahmur Kampı raporlarının ayrıntıları ortaya çıktı! Mülteci Kampı olarak BM denetiminde göstermişler...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın TRT Özel yayınında, 'Mahmur, Kandil'in kuluçka yuvasıdır. BM temizlemezse bir BM üyesi olarak biz temizleriz.' dediği PKK kampı raporlarına ulaşıldı. Mahmur, mülteci kampı olarak gösterilirken, Birleşmiş Milletler denetiminde gösterilmiş. İşte Mahmur ile ilgili hazırlanan ve Irak Merkezi Hükümeti ile Bölgesel Kürt Yönetimi ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ile paylaşılan o rapordan dikkat çeken detaylar...

5 Haziran 2021 Cumartesi   13:41:18

Galatasaray'da şok! Adaylıktan çekildi...

Galatasaray'ın 19 Haziran'da yapılacak başkanlık seçiminde aday olacağını açıklayan Işın Çelebi, flaş bir karar aldı. Adaylıktan çekildiğini açıklayan Çelebi, "Pazartesi günü yapılacak renk seçimine katılmıyorum ve adaylıktan çekiliyorum. Hiçbir adayı doğru bulmuyorum ve desteklemiyorum" ifadelerini kullandı.

5 Haziran 2021 Cumartesi   13:25:58

2022 Dünya Kupası'nda Türkiye'ye önemli görev! Onay çıktı...

Dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan FİFA 2022 Dünya Futbol Şampiyonasının güvenliğinde Türk polisinin etkin olarak görev yapmasını sağlayacak önemli bir sözleşmeye TBMM'den onay çıktı.

5 Haziran 2021 Cumartesi   13:24:28

Erdoğan'dan Merve Ergül'e videolu mesaj!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karabük'te yaşayan ve kendisiyle görüşmek isteyen serebral palsi (beyin felci) hastası Merve Ergül'e videolu mesaj gönderdi.

5 Haziran 2021 Cumartesi   13:16:52

 1  2