Ünlü Oyuncu Aysegül Çinar Biçakli Kavga Sonrasi Gözaltinda Açiklamasi7'si Polis 12 Yarali

Ünlü oyuncu Aysegül Çinar gece saatlerinde Beyoglu’nda bir otelin restoraninda sevgilisi ile tartisma yasadi. Yasanan tartismanin kavgaya dönüsmesiyle birlikte ünlü oyuncunun sevgilisi Furkan Çalikoglu’nun elindeki biçakla çevredekilere saldirmasi sonucu kavgayi ayirmaya çalisan 5 otel çalisani ve olay yerine müdahale için gelen 7 polis memuru yaralandi. Yasanan dehset kavga sonrasi ünlü oyuncu Aysegül Çinar ve sevgilisi Furkan Çalikoglu gözaltina alindi.

Ünlü Oyuncu Aysegül Çinar Biçakli Kavga Sonrasi Gözaltinda Açiklamasi7'si Polis 12 Yarali
Olay, saat 00:30 siralarinda Beyoglu Karaköy’de bulunan bir otelin restoraninda yasandi. Edinilen bilgiye göre, ünlü oyuncu Aysegül Çinar ve sevgilisi Furkan Çalikoglu arasinda henüz bilinmeyen bir sebeple tartisma çikti. Tartismanin büyüdügünü gören restoran çalisanlari kavgaya müdahale etti. Furkan Çalikoglu ise kendilerini ayirmaya çalisan çalisanlara biçak ile saldirarak 5 kisiyi yaraladi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Polis ekipleri restorana girerek kavgayi ayirmaya çalissa da saldirganligindan vazgeçmeyen ve direnen Furkan Çalikoglu bu defa elindeki biçak ile polislere saldirdi. Yasanan arbede sonucu 7 polis memuru biçakli saldiri sonrasi gözaltina alindi.

Furkan Çalikoglu’nu özel harekat polisleri teslim aldi

Restoranda polis ekiplerinin müdahalesi sonrasi olay yerine sevk edilen özel harekat polisleri biçakli saldirgan Furkan Çalikoglu’nu mekana girerek etkisiz hale getirdi. Olay sonrasi gözaltina alinan ünlü oyuncu Aysegül Çinar ve sevgilisi Furkan Çalikoglu ifadeleri alinmak üzere Karaköy Polis Merkezi’ne götürüldü.

Karakola girisi esnasinda kameralara konustu

Gözaltina alinan Aysegül Çinar, karakola girisi öncesi kameralara dönerek,

’’Merhaba, mekanda biz saldiriya ugradik. Beyefendi kaçti, bizi simdi alikoyuyorlar’’ ifadelerini kullandi.

Ünlü oyuncu 3 ay önce de uyusturucu bulundurmaktan gözaltina alinmisti

7 Mart 2021 tarihinde Besiktas’ta polis uygulama noktasinda aracinda uyusturucu madde bulunduran ünlü oyuncu gözaltina alinmisti. Otomobilinde bulunan uyusturucunun ise sevgilisi Furkan Çalikoglu’nu tarafindan aracina koyuldugunu iddia etmisti.

Kavgada yaralanan 5 otel çalisani ve 7 polis memurunun ufak siyriklarla yaralandigi ve hayati tehlikelerinin bulunmadigi ögrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Kaynak: İHA