Kusadasi Belediyesi'nin Hijyen Savasçilarindan Normallesme Mesaisi

Pandemi sürecinde yürüttügü çalismalarla Türkiye’nin en basarili 4’üncü ilçe belediyesi olan Kusadasi Belediyesi, kenti kademeli normallesmenin 3’üncü asamasina hazirlamak için gerekli çalismalari tamamladi. Bu kapsamda Temizlik Isleri Müdürlügü’ne (TIM) bagli ekipler, 7/24 esasina göre yürüttükleri mesai ile kentin tüm sokaklarini köse bucak temizleyerek dezenfekte etti.

Kusadasi Belediyesi'nin Hijyen Savasçilarindan Normallesme Mesaisi


Ege Bölgesi’nin önemli turizm merkezlerinden Kusadasi’nda belediye ekipleri, kenti 1 Temmuz itibariyle baslayacak olan kademeli normallesmenin 3’üncü asamasina hazirlamak için yürüttükleri çalismalari tamamladi. Bu kapsamda tam kadro sahaya inen TIM ekipleri tarafindan, kentim tüm cadde ve sokaklari basinçli su kullanilarak köpükle yikandi. Çevreye zarar vermeyen güçlendirilmis bitkisel deterjanlarin kullanildigi çalismada vatandaslarin temas etme ihtimali bulunan tüm yüzeyler, çocuk parklarinin oyun gruplari, banklar ve çöp kutulari da özel solüsyonlarla hijyenik hale getirildi.



"Esnafi yalniz birakmadi"

Türkiye’de ilk korona virüs vakasinin görüldügü 11 Mart 2020 tarihinden itibaren toplum sagligini korumak için gerekli tüm önlemleri alan Kusadasi Belediyesi, normallesme öncesinde esnafi da yalniz birakmadi. Temizlik Isleri Müdürlügü’ne (TIM) bagli ekipler, saat kisitlamasi olmadan müsteri kabul edecek olan restoran, kafe, pastane, kiraathane ve çay bahçesi gibi isletmelerde dezenfekte islemi gerçeklestirdi. Ekipler normallesmeyle birlikte yeniden kapilarini açan isletmelere yönelik yürüttükleri hijyen çalismalarini sürdürecek.
Kaynak: İHA