Hatali Park Yapilmasindan Usanan Muhtar, Firçayla Ayar Verdi

Denizli’nin Çameli ilçesinde defalarca uyarilmasina ragmen aracini yasakli alana park eden esnaf, muhtarin hismina ugradi. Sinirlenen muhtar eline aldigi boya firçasiyla, araç caminin önüne ‘Park yasak’ yazdi. Esnaf muhtari, muhtar ise seçimde yendigi rakibini suçladi.

Hatali Park Yapilmasindan Usanan Muhtar, Firçayla Ayar Verdi
Denizli’nin Çameli ilçesine bagli Arikaya Mahallesi Muhtari Hikmet Güngör ile çarsi esnafindan Mehmet Kaplan arasinda bir süredir devam eden park tartismasi dün farkli bir boyut kazandi. Aracini mahallede bulunan ve park yapmanin yasak oldugu Çok Amaçli Sosyal Tesise park eden Kaplan’a sinirlenen Muhtar Güngör, eline aldigi boya firçasiyla aracin camina yagli boya ile ‘Park yasak’ yazarak evine gitti. Isten çiktigi sirada aracinin yanina gelen Kaplan, ön camina yazilan yaziyi görünce büyük sok yasadi. Esnaf, aracinin camina yagli boyayla yazi yazan muhtari suçlarken, muhtar ise kasitli olarak sürekli ayni yere araç park etmeye devam eden esnafin bunu bilerek yaptigini savundu.

Daha öncesinde de oglunun aracina bu sekilde yazi yazildigini iddia eden esnaf Mehmet Kaplan, “Köy merkezindeki çok amaçli tesislere aracimi koymustum. Içinde meyve ve sebze vardi, satis yapmaya gidecektim. Misafirlerim geldigi için gidemedim ve çok amaçli tesise koydum. Muhtarimiz aracin üstüne park yasaktir yazasi yazdi ve asker oglumun aracina da yazmisti, bir hafta önce bu ikincisi oldu” dedi.



“Muhtar olamayinca bize karsi bir kini var”

Arikaya Mahallesi Muhtari Hikmet Güngör, Kaplan’in daha öncesinde tesisin etrafi zincirle çevrili oldugu halde kilidi kirarak aracini park ettigi ve baskasinin yaptigini söyledigi iddia ederek, “15 aydan beri bu sosyal tesisimize araba park etmeyi yasaklamistik. Ancak Mehmet Kaplan, bize itaat etmeyerek bir yildan beri devamli bu alana arabasini koyarak bizlere karsi geliyor. Söylememize ragmen defalarca arabayi aldi, çekti. Çünkü eskiden muhtar adayiydi. Muhtar olamayinca bize karsi bir kini var. Kinli oldugu için bizim aleyhimize devamli konusmalar yapiyor. Zincirle kapatiyoruz tesisi araç girmesin diye, levhayi alarak atiyorlar. Zincirin anahtari vardi ve anahtari devam kiriyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA