Sahinbey Belediyesi Mavikent'in Çehresini Degistiriyor

Sahinbey Belediyesi tarafindan Mavikent Mahallesi’nde yaptirilan Mavikent Kültür ve Spor Merkezi’nin insaat çalismalari hizla devam ediyor.

Sahinbey Belediyesi Mavikent'in Çehresini Degistiriyor
Otopark, tanzim satis magazalari, spor salonu, kadinlara özel is atölyesi, millet kiraathanesinin de içinde bulunacagi Mavikent Kültür ve Spor Merkezi’nin insaat çalismalarini yerinde inceleyen Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, tesisin bölgedeki vatandaslarin ihtiyaçlarina cevap verecegini ifade etti.

Mavikent büyüyor

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Mavikent Mahallesi’nin gelismeye devam ettigini belirterek, “Mavikent Mahallemize yeni bir tesis daha kazandiriyoruz. Yaptigimiz yeni tesisin alt katlarinda tanzim satis magazalarimiz ve kirtasiye malzemeleri satan yerler olacak. Onun üzerinde hanim kardeselerimiz için atölye yapacagiz. Hanimlar burada part time çalisarak aile bütçelerine katki saglayabilecekler. Atölyenin üzerinde kapali alanda spor yapmak isteyen bay-bayan kardeslerimiz spor yapabilecekler. Bir üst katta gençlerimizin kitap okuyup ders çalisabilmeleri için Milletkiraathanesi yapiyoruz. Tesise gelenler için alt katta kapali otaparkimiz bulunuyor. Böylelikle Mavikent Mahallemiz büyümeye ve gelismeye devam edecek” diye konustu.

Kaynak: İHA