Karaköprü Kirsalinda Kilitli Parke Çalismasi

Karaköprü’de Mehmetçik Mahallesinde yeni açilan yollar kilitli parkeyle dösenerek vatandaslarin hizmetine sunuluyor.

Karaköprü Kirsalinda Kilitli Parke Çalismasi
Her geçen yil büyüyen ve dönüsen Karaköprü ilçesinde artan konutlasma ile beraber dogan yol ihtiyacini gidermek için Karaköprü Belediyesi Fen Isleri Ekipleri ilçede yeni açilan ve alt yapisi tamamlanan yollarda kilitli parke tasi dösemesi yaparak vatandaslarin hizmetine sunuyor. Karaköprü Belediyesi Fen Isleri ekipleri Mehmetçik Mahallesinde yeni açilan ve alt yapi çalismalari tamamlanan yollarda kilitli parke döseme ve kaldirim yapimi çalismasi gerçeklestiriyor. Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli’nin talimatiyla yol açma seferberligi baslatan fen isleri ekipleri özellikle konutlasmanin fazla oldugu mahallelerde yeni yollar açarken, açilan yollari kilitli parke döseyerek hizmete açiyor ve yol ihtiyacini gideriyor.

Baydilli, "Fen isleri ekiplerimiz yol açma ve kilitli parke döseme çalismalarini sürdürüyor. Mehmetçik mahallemizde özellikle yeni yapilarin oldugu bölgelerde yeni yollar açiyor ve alt yapisi tamamlandiktan sonra bunlari kilitli parke ile dösüyoruz. Vatandaslarimizin yol sikintisi çekmemesi, bozuk yollarda sorun yasamamasi için Fen isleri ekiplerimizle sahadayiz. Insallah Karaköprü’de ihtiyaçlar dahilinde her mahallemizde çalismalarimizi sürdürecegiz" dedi.

Mehmetçik Mahalle Muhtari Yilmaz Kahraman ise, yapilan çalismalardan ve mahalledeki yol ihtiyacinin giderilmesinden dolayi Baskan Baydilli ile fen isleri ekiplerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA