Esinin Basina Önce Bardakla Vurdu, Sonra Biçakla Saldirdi

Manisa’nin Soma ilçesinde gözü dönmüs adam kafede oturdugu esinin basina önce önce bardakla vurdu daha sonra masadaki biçakla saldirdi. Yasanan dehset anlari güvenlik kameralarinca anbean kaydedildi.

Esinin Basina Önce Bardakla Vurdu, Sonra Biçakla Saldirdi
Olay Manisa’nin Soma ilçesi Atatürk Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir kafede esi I.Ç. ve bebegiyle oturan T.Ç., masadaki bardagi alarak bir anda kalkti. Esi I.Ç.’nin basina bardakla vuran T.Ç., daha sonra masadan aldigi servis biçagiyla defalarca esine vurmaya devam etti. Bunun üzerine olayi gören kafedeki iki kadin müsteri de T.Ç.’ye müdahale etmek istedi. Kendisini durdurmaya çalisan kadinlara da saldirip darbeden T.Ç. kafeden kaçti. Yasanan olayin haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kaçan T.Ç.’nin yakalanmasi için çalisma baslatti. Kisa süre sonra Soma Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan yakalanan T.Ç. gözaltina alinarak emniyete götürüldü.

Basina aldigi bardak darbesiyle yüzünde kesikler olan I.Ç. ise olay sonra kanlar içinde kaldi. Gözü dönmüs adamin vurdugu biçak darbeleriyle de yaralanan I.Ç. hastaneye kaldirildi.

Yasananlar güvenlik kamerasinda

Öte yandan yasanan olay kafenin güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, T.Ç’nin esine ve kendisine müdahalede bulunan 2 kadin müsteriye saldirmasi, kosarak kafeden kaçmasi yer aliyor.

Görüntüye, darp edilen I.Ç’nin bebegini korumasi ve esinin vücudunda biçaklamaya çalistigi yeri kontrol etmesi yansiyor.
Kaynak: İHA