Elazig'da Il Özel Idare Personelleri Saldiriya Ugradi Açiklamasi 2 Yarali

Elazig’da sulama tesisi insaatini kontrol etmeye giden Il Özel Idaresi personelleri yüklenici firma çalisanlari tarafindan saldiriya ugradi. Olayda 2 personel yaralanirken, 3 kisi gözaltina alindi.

Elazig'da Il Özel Idare Personelleri Saldiriya Ugradi Açiklamasi 2 Yarali
Olay, merkeze bagli Saritosun köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Il Özel Idaresi Tarimsal Hizmetler Müdürlügünde görevli teknik personelleri, sulama tesisi insaatini kontrol amaciyla gittikleri köyde, yüklenici firmanin yetkilileri ve çalisanlari tarafindan saldiriya ugradi. Saldiri sonucu 2 personel yaralandi. Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Yarali personeller ambulanslarla kentteki hastanelere kaldirilarak tedavi altina alindi. Olayda gözaltina alinan 3 kisi, ifadelerinin alinmasinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Il Özel Idaresi Genel Sekreterliginden yapilan açiklamada, “Elazig’in tamamina esit, adil ve kaliteli hizmet ulastirma amaç ve hedefiyle çalismalarini sürdüren idaremizin çalisanlarina yönelik gerçeklesen saldiri ve darp olayini kiniyoruz. Idaremiz Tarimsal Hizmetler Müdürlügünde görevli teknik ekibimiz 24 Haziran 2021 tarihinde, sulama tesisi insaatini kontrol amaciyla gittikleri köyümüzde yüklenici firmanin yetkilileri ve çalisanlari tarafindan saldiriya ugramislardir. Olayda çalisanlarimiz yaralanmis, durumu agir olan bir çalisanimiz yogun bakimda tedavi altina alinmistir. Çalisanlarimizin ve idaremizin sikayeti ve darp raporlarina istinaden ilgili firma yetkilileri gözaltina alinarak adliyeye sevk edilmislerdir” denildi.

Yaralilarin durumun iyi oldugu ögrenilirken, sorusturmanin sürdügü bildirildi.

Kaynak: İHA