Karacadag Bölgesinin Rekortmen Belediye Baskanindan Baskan Beyoglu'na Hizmet Övgüsü

Yerel yönetimler yasasiyla Diyarbakir’in Baglar ilçesine baglanan Karacadag bölgesindeki Alatosun beldesinin eski belediye baskani Ahmet Karacadag, 25 yil yaptigi belediye baskanliginin ardindan siyasete ara vererek inzivaya çekildi. Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu’nun ziyaret ettigi Karacadag, Baglar Belediyesi’nin bölgeye yaptigi hizmetlerden övgüyle söz etti.

Karacadag Bölgesinin Rekortmen Belediye Baskanindan Baskan Beyoglu'na Hizmet Övgüsü
Diyarbakir’da Anavatan Partisi, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve AK Parti’den olmak üzere 5 dönem ve toplam 25 yil belediye baskanligi yapan Ahmet Karacadag, ayni zamanda bölgenin önde gelen kanaat önderleri arasinda yer aliyor. Siyasete ara verdikten sonra deneyim ve bilgilerini yeni nesillerle paylasan Alatosun beldesinin eski Belediye Baskani Ahmet Karacadag’i ziyaret eden Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, göreve geldikten sonra 130 yerlesim yerinden olusan Karacadag bölgesinde ulasimin saglikli kosullarda yapilmasina imkan tanimak için bölge tarihinin en büyük hizmet seferberligine imza attiklarini söyledi.

Yapilan hizmetleri önemli gördüklerini ancak bununla yetinmeyeceklerini kaydeden Beyoglu, son güne kadar tüm gücü ve imkanlari ile burada olacaklarini kaydetti.



“Baskanin hosgörüsü ve gayreti hosumuza gidiyor”

Ahmet Karacadag, eski bir belediye baskani olarak Baskan Beyoglu’nun hizmet anlayisini takdirle karsiladigini dile getirerek Beyoglu’nun klasik siyasetçi anlayisinin disinda bir yöneticilik profili çizdigini söyledi.

Karacadag, “25 yil belediye baskanligi yaptim. Alatosun, belde statüsünden çikarilip merkeze baglandiktan sonra siyasete ara vererek kösemize çekildik. Ancak hayattan kopmus degiliz tabi. Hüseyin baskan defalarca bölgemizi ziyarete geldi. Çok güzel hizmetler yapiliyor. En önemlisi Hüseyin baskanin hosgörülü, tevazu sahibi bir yapisi var. Hem hizmet yapiyor, hem gönüller kazaniyor. Bölge halkinin hizmete yönelik tüm taleplerini gayretle yerine getiriyor. Bir meslektasi olarak kendisini takdirle takip ediyorum. Bölgemiz eskiye nazaran çok daha iyi durumda. Belediyecilik hizmetleri açisindan sorunumuz yok. Bu hizmetlerin devamini diliyoruz” dedi
Kaynak: İHA