Sakarya'da Ulasim Görevlisi, Otobüsün Yönünü Çevirerek Ögrencileri YKS'ye Yetistirdi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi ulasim görevlisi, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) Temel Yeterlilik Testi (TYT) oturumuna geç kalan 3 ögrenciyi, otobüsün yönünü çevirerek okula yetistirdi.

Sakarya Büyüksehir Belediyesinin sosyal medya hesabindan yapilan paylasima göre, dün Serdivan ilçesinde Yazlik-Maltepe arasi çalisan "9B" numarali belediye otobüsüne binen 3 ögrenci, sinava 30 dakika kaldigini söyledi.

Hareket amirligi ile yolculardan izin alan ulasim görevlisi, otobüsün yönünü çevirerek, 3 ögrenciyi okula yetistirdi.

Otobüsün güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde, 3 ögrencinin otobüse binmesi, geç kaldiklarini söylemesi, soförün amirlikten ve yolculardan izin almasi ile ögrencileri sinava yetistirmesi yer aliyor.

Yapilan paylasimda ise su ifadelere yer verildi:

"26 Haziran Cumartesi günü YKS'ye girecek 3 ögrenci, otobüsümüzü durduruyor ve sinava 30 dakika kaldigini soförümüze iletiyor. Soförümüz, Hareket Amirligi ve yolcularimizdan izin aliyor, güzergahini degistirip gençlerimizi sinava girecekleri okulun kapisina kadar götürüyor. Bu duyarli davranislari için tüm yolcularimizi ve personelimizi yürekten tebrik ediyoruz."

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce de paylasimi alintilayarak, "Çalisma arkadaslarimi tebrik ederim." açiklamasinda bulundu.

Kaynak: AA