Içisleri Bakan Yardimcilari Ince Ve Erdil'den CHP'ye Tepki
Içisleri Bakan Yardimcilari Muhterem Ince ve Tayyip Sabri Erdil, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafindan yapilan paylasima tepki gösterdi.

Bu paylasima cevap veren Içisleri Bakan Yardimcisi Ince, "Kanuna, hukuka vandallikla direnenleri degil, kanunu uygulama sorumlulugunu yerine getiren polisimizi zorbalikla itham eden bu hukuk disi zihniyeti kiniyoruz" ifadelerini kullandi.
CHP tarafindan yapilan paylasima tepki gösteren Içisleri Bakan Yardimcisi Erdil ise, "Maalesef uzun süredir kontrol edemedikleri siyasal öfkeyle, devlete isyan eden ve baskaldiranlara kadar düsen ve görevini yapan polise zorba diyen bu zihniyeti kiniyoruz. Emniyet teskilatinin hedef gösterilmesini de kiniyoruz" açiklamasinda bulundu.
