Anavatan Partisi Genel Baskani Çelebi'den Mamak Belediye Baskani Köse'ye Ziyaret

Mamak Belediye Baskani Murat Köse, Anavatan Partisi Genel Baskani Ibrahim Çelebi ile bir araya geldi. Görüsmede Mamak’ta hayata geçen hizmetler ele alindi.

Anavatan Partisi Genel Baskani Çelebi'den Mamak Belediye Baskani Köse'ye Ziyaret
Mamak Belediye Baskani Murat Köse, Anavatan Partisi Genel Baskani Ibrahim Çelebi’yi makaminda agirladi. Baskan Köse ve ekibinin çalismalarini yakindan takip ettiklerini kaydeden Çelebi, takdirle karsiladiklarini söyledi.

Çelebi’ye Mamak’ta iki yillik süre zarfinda yapilan çalismalar hakkinda bilgi veren Baskan Köse de ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek, Ankara ve Mamak’a layik olmak için çalistiklarini belirtti.

Mamak’ta parti gözetmeksizin esitlik ilkesiyle hizmet sunduklarini ifade eden Köse, çalismalarinin örnek gösterilmesinin mutluluk verici oldugunu söyledi.



Mamak daha güzel hedeflere hazir insallah”

Köse’ye çalismalarinda basari dileyen Çelebi, “Mamak Belediye Baskanimizi ziyaret ettik. Mamak’ta projelendirilen ve yapilan çalismalari degerlendirdik. Baskanimiz çok önemli isler yapmis, ilçeye devasa yatirimlar kazandirilmis. Samimi ev sahipligi için kendisine tesekkür ederim. Mamak daha güzel hedeflere hazir insallah” ifadelerini kullandi.

Çelebi’ye ziyaretinde Anavatan Genel Sekreteri Ahmet Kabakçi ve Anavatan Partisi Genel Baskan Yardimcisi Semih Narli eslik etti.
Kaynak: İHA