Klasik Otomobil Sevdalilari Beykoz'da Bulustu

Beykoz’da Istanbul Klasik Otomobilciler Dernegi (IKOD) tarafindan pandemi nedeniyle gerçeklestirilemeyen “yaza merhaba” etkinligi bir buçuk yil aradan sonra yeniden düzenlendi. Etkinlikte keyifli aktivitelere yer verilirken bir çiftin nisan töreni de mutlulukla karsilandi.

Klasik Otomobil Sevdalilari Beykoz'da Bulustu
Beykoz Ömerli’de Istanbul Klasik Otomobilciler Dernegi’nin (IKOD), her yil yaza girerken düzenledigi etkinlik, bir buçuk yilin ardindan yeniden gerçeklestirildi.

Pandemi nedeniyle geçen yil düzenlenemeyen etkinlige bu yil çogu Amerikan otomobili olan 1950’li yillara ait 43 otomobille, 120 kisi katildi.

Klasik Otomobilciler Dernegi tarafindan gelenek haline gelen yaz etkinliklerinde bulusan klasik otomobil sevdalilari keyifli anlar yasadi. Kahvaltiyla baslayan etkinlik piknikle devam ederek yaza merhaba dedirtti. Etkinlikte katilimcilar arasindan “Akrep Ahmet” lakapli klasik otomobil sevdalisi Ahmet Varli’nin Ayse Çift’le nisan töreni de gerçeklestirildi.

Nisan töreni tüm katilimcilarla mutlulukla kutlandi.

“Klasik otomobillerimizle birlikte uzun yolu seviyoruz”

Etkinlige katilan klasik otomobil sevdalisi Hakan Arvay, “Bugün Istanbul Klasik Otomobilciler Dernegi’nin 2021 Yaza Merhaba organizasyonu için bu alanda toplandik. Burada yaklasik 43 tane klasik otomobille 120 kisiydik. Aile ortaminda piknigimizi yaptik. Yaza merhaba dedik. Istanbul klasik Otomobilciler Dernegi bu tür organizasyonlari senede iki defa yapiyor. Sehir içi organizasyonlarinin yani sira ulusal bayramlarda da konvoylarimizi olusturuyoruz. Bunun yani sira sehir disi organizasyonlarimiz da oluyor. Biz klasik otomobillerimizle birlikte uzun yolu çok seviyoruz. Genellikle araçlarimiz uzun yol kondisyonludur. Sehirler arasi yollarda araçlarimizla beraber, güzel paylasimlar yasiyoruz. Istanbul Klasik Otomobilciler Dernegi, klasik otomobilleri koruyup yasatmak misyonuyla çalisan bir kulüptür" dedi.



“Otomobilim 1962 model”

Istanbul Klasik Otomobilciler Dernegi üyesi Salih Çapçak, “Covid-19 sonrasi dernegimizin düzenlemis oldugu bu muhtesem organizasyona ailece beraberce katildik. Güzel bir keyif bir kahvalti keyfinden sonra evlerimize dönüyoruz. Bütün yöneticilerimize tesekkür ediyoruz. Aracim 1962 model Chevrolet otomatik. 4 yildan beri bende, keyifle kullanmis oldugum bir araç" diye konustu.

Kaynak: İHA