Esenler Belediye Baskanindan Medya Kuruluslarina Tepki

Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, Esenler Belediyesi ve sahsi hakkinda yapilan tarafli, yalan ve çarpitilmis haberleri yapanlarla yüzlesmek için düzenledigi basin toplantisina davet edilen hiçbir basin kurulusu katilamadi. Göksu, “Yalanlariyla yüzlesmeye yüzleri olmadiklari için bugün gelemediler” dedi.

Esenler Belediye Baskanindan Medya Kuruluslarina Tepki
Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, IBB’nin basarisiz yönetimi örtmek için Esenler Belediyesi ile sahsi üzerinden manipülasyon ve algi olusturularak gündemi degistirmek amaçli yalan yanlis haber yapan basin kuruluslarini yüzlesmeye davet etti. Göksu’nun sosyal medya hesabindan, ‘hodri meydan’ diyerek, ‘her türlü haberinizle, soru ve ithamlarinizla buyurun gelin, bekliyoruz’ diyerek davet ettigi basin toplantisi söz verdigi gibi bugün 11.00’de Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi Sehir Düsünce Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Ancak, Göksu ve Esenler Belediyesi’nin en çok yalan ve çarpitma haberlerine muhatap oldugu ve özellikle onlari etiketleyerek davet ettigi medya kuruluslarindan basin toplantisina hiç kimse gelmedi.

"Yalanlariyla yüzlesmediler"

Basin toplantisini tek basina yapmak zorunda kalan Esenler Belediye Baskani ve IBB AK Parti Grup Baskan Vekili M. Tevfik Göksu, “Geçtigimiz Çarsamba günü özelikle Büyüksehir Belediyesi’ndeki mücadeleden sonra hedefi saptirmak için yalan, algi ve iftira üzerine gazetecilik yapmayi sanat edinenlere bir hodri meydan demistim. Yalaninizla yüzlesmek istiyorsaniz sizi Cuma günü 11.00’da Esenler’e bekliyorum demistim. Bugün günlerden Cuma ve saat 11.15. yalanlari ile yüzlesmeye cesareti olamayanlar buraya gelemediler. Çünkü yazdiklarinin hepsinin yalan ve iftira oldugunu kendileri çok iyi biliyorlar. Yüzlesmeye yüzleri olmadiklari için bugün gelemediler. Ben o saygideger basin mensuplarini her zaman buradayim, bekliyorum. Bugün gelemediler belli ki bir yerlerden izin alamadilar. Ben her zaman bekliyorum ve tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA