Pursaklar'da Minik Ögrencilerinden Örnek Davranis

Ankara Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu, çocuklarin merhamet duygusunu, hayvan sevgisini kazanmalari ve sokak hayvanlarini daha yakindan tanimasi için etkinlik düzenledi.

Pursaklar'da Minik Ögrencilerinden Örnek Davranis
Belediye Baskan Vekili Ahmet Öztürk, birim müdürü ve egitmenler esliginde beslenme noktasindaki hayvanlari seven minikler, yanlarinda getirdikleri mamalarla, sokak hayvanlarini besledi.

Sokak hayvanlarini elleri ile besleyen ögrenciler, daha sonra onlari severek keyifli vakit geçirdi. Çocuklar, gerçeklestirilen etkinliklerle hayvanlari daha yakindan tanima firsati buldu.

‘‘Çocuklarin kisisel gelisimi için düzenlenen etkinlik ve çalismalar artarak devam edecek’’

Sokaklardaki sevimli dostlarin beslenme konusunda gerekli çalismalarin periyodik olarak yapildigini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ‘‘Sokak hayvanlari insanlarin ilgisine ve sevgisine ihtiyaç duymaktadir. Çocuklarimizla birlikte sevimli dostlarimizla vakit geçirmemiz durumunda, onlarin hayvanlara olan sevgileri artacaktir. Hayvan sevgisinin çocuk yaslarda asilanmasi durumunda gelecek, hepimiz için daha aydinlik olacaktir. Diger hayvanlara karsi daha olumlu bir bakis açisi gelistirmeleri de daha kolay olacak. Minik ögrencilerimizin kisisel gelisimi için düzenlenen etkinlik ve çalismalarimiz artarak devam edecek’’ dedi.

Düzenlenen etkinliklerle ögrencilere merhamet duygusunu ve hayvan sevgisinin asilanmasi amaçlanirken, sevimli dostlar için Nezaket Okulu’na getirilen mamalar ise sokak hayvanlarina yiyecek dagitan Pursaklar Belediyesi Veteriner Hekimligine teslim edilerek ilçe genelinde dagitimi gerçeklestiriliyor.
Kaynak: İHA