Yukatel Merkezefendi Belediyesi Ilk Yabanci Transferini Yapti

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, sezonu 11.8 dakika, 5.2 ribaund, 1.5 asist ortalamasiyla tamamlayan Amerikali Jeremy Hollowell ile anlasti.

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Ilk Yabanci Transferini Yapti


Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 1994 dogumlu, 2.03 metre boyunda, 2017’de Georgia State çikisli Hollowell, Meksika ve Israil Liglerinde oynadiktan sonra Yunanistan’in Ionikos Nikaias takiminin formasini giyen ve sezonu 11.8 dakika, 5.2 ribaund, 1.5 asist ortalamasiyla tamamlayan Amerikali Jeremy Hollowell ile anlasti. Ilk yabanci transferini yapan Merkezefendi Belediyesi’nde Asbaskan Gökhan Göksin, bir çok oyuncu ile görüsmelerin devam ettigini belirterek, “Bilindigi üzere kadromuzda Altan Erol, Ümit Sonkol, Hakan Yapar ve Serkan Mentese ile yeniden anlastik. Yerli transferinde ise Yigitcan Turna ve Thomas Akyazili ailemize katildilar. Ilk yabanci oyuncumuzu da transfer ettik. Denizlimize hayirli olsun. Taraftarlarimiz bizi izlemeye devam etsinler" diye konustu.



“Taraftarlarimizin gönlü rahat olsun”

Asbaskan Veli Tefenlili ise yabanci transferi konusunda aceleci olmadiklarini ve bu konuda ince eleyip sik dokuyacaklarini ifade etti.

Tefenlili" Öncelikle takimin iskeletini koruduk. Yeni sezonda yine iddiali bir kadro kurarak Denizlililere yakisan bir takim olusturacagiz. Taraftarlarimizin gönlü rahat olsun" dedi.



Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Genel Menajeri Evren Yenice ise, "Öncelikle her zaman bize sonsuz destek veren Belediye Baskanimiz Sayin Seniz Dogan’a tesekkür ediyorum. Yönetim kurulumuz ve baskanimiz Veli Deveciler’le uyum içindeyiz. Kendilerine tesekkür ederim. Transferde bir hayli yol aldik. Önümüzdeki süreçte yine yeni isimler takimimiza katilacak" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA